Υλικά: 4 μπριζόλες χοιρινές, λαιμού2 κ.σ. ελαιόλαδοαλάτιπιπέρι1 κ.σ. θυμάρι2 σκ. σκόρδο250 γρ. κρασί λευκό1 κ.σ. ζάχαρη κρυσταλλική1 κ.σ. μουστάρδα, ντιζόν200 γρ. κρέμα γάλακτος 35%Για το σερβίρι…
Υλικά:
4 μπριζόλες χοιρινές, λαιμού
2 κ.σ. ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
1 κ.σ. θυμάρι
2 σκ. σκόρδο
250 γρ. κρασί λευκό
1 κ.σ. ζάχαρη κρυσταλλική
1 κ.σ. μουστάρδα, ντιζόν
200 γρ. κρέμα γάλακτος 35%
Για το σερβίρισμα
πουρέ πατάτας
αγγουράκι τουρσί
1 κ.σ. ρίγανη
1 κ.σ. θυμάρι
Δες περισσότερα για την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com
Δείτε και αυτά