Ο Χρήστος Βέργαδος φτιάχνει σουφλέ σοκολάτας με σάλτσα μανταρίνι.Υλικά για το σουφλέ:4 αυγά, 160 γρ. ζάχαρη, 150 γρ. βούτυρο, 170 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα, 60 γρ. αλεύρι. Υλικά για τη σάλτσα μανταρίνι…
Ο Χρήστος Βέργαδος φτιάχνει σουφλέ σοκολάτας με σάλτσα μανταρίνι.
Υλικά για το σουφλέ:
4 αυγά, 160 γρ. ζάχαρη, 150 γρ. βούτυρο, 170 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα, 60 γρ. αλεύρι. Υλικά για τη σάλτσα μανταρίνι: 250 ml χυμό μανταρίνι, 80 γρ. καστανή ζάχαρη, 100 ml κονιάκ, 1 κ.σ. κορν φλάουερ, 40 ml κρύο νερό.