Αυτή είναι η συνταγή του ειδικού για την πιο νόστιμη avocadella


     Ξέρεις τι χρειάζεσαι αυτά τα πρωινά που είσαι κολλημένη στο σπίτι και θέλεις να απολαύσεις τον καφέ σου μαζί με μια φέτα ψωμί. Ένα νόστιμο spread που θα θυμίζει πραλίνα φουντουκιού σαν αυτή την …

    ...ξεχωριστή avocadella του Μάνου Δημητρούλη. Χρειάζεσαι μόλις πέντε υλικά για να φτιάξεις ένα βάζο avocadella! Τι θα χρειαστούμε για 1 βαζάκι 1 ώριμο αβοκάντο  9 χουρμάδες μουλιασμένους σε βραστό νερό 2 κ.σ. σιρόπι αγαύης ή μέλι  4 κ.σ. σκόνη άγλυκου κακάο Λίγο αλάτιΕκτέλεση Καθαρίζουμε...

     Ξέρεις τι χρειάζεσαι αυτά τα πρωινά που είσαι κολλημένη στο σπίτι και θέλεις να απολαύσεις τον καφέ σου μαζί με μια φέτα ψωμί. Ένα νόστιμο spread που θα θυμίζει πραλίνα φουντουκιού σαν αυτή την ξεχωριστή avocadella του Μάνου Δημητρούλη.

    Χρειάζεσαι μόλις πέντε υλικά για να φτιάξεις ένα βάζο avocadella!

    Τι θα χρειαστούμε για 1 βαζάκι

     1 ώριμο αβοκάντο 

     9 χουρμάδες μουλιασμένους σε βραστό νερό

     2 κ.σ. σιρόπι αγαύης ή μέλι 

     4 κ.σ. σκόνη άγλυκου κακάο

     Λίγο αλάτι

    Εκτέλεση 

    Καθαρίζουμε το αβοκάντο και το ρίχνουμε σε ψηλό κάδο, προσθέτουμε, το σιρόπι αγαύης, το κακάο τους χουρμάδες, το αλάτι και χτυπάμε με ραβδομπλέντερ χειρός μέχρι να πάρουμε ένα ομοιόμορφο και λείο μείγμα.

    Αποθηκεύουμε σε γυάλινο βάζο και έτοιμο το spread!!

    Δημητρούλης Μάνος, Κλινικός Διαιτολόγος- Διατροφολόγος Χαροκοπείου Πανεπιστημίου,

    Msc Αθλητικής Διατροφής Χαροκοπείου ΠανεπιστημίουΔημητρούλης Μάνος Msc

    Το διαβάσαμε εδώ

    Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά