24 Χρήσιμα Κόλπα για να Μάθετε να Ξεχωρίζετε τα Φρέσκα Τρόφιμα από τα Μπαγιάτικα


  Τα περισσότερα τρόφιμα πλέον είναι σε μια όμορφη συσκευασία, προκειμένου να γίνονται ελκυστικά και να μας χάνουν να αγοράζουμε όλο και περισσότερα από το σούπερ μάρκετ. Ωστόσο, ακόμα και τα πιο νόστιμ…

  ...α τρόφιμα μπορεί να είναι κακής ποιότητας, ακόμα και επικίνδυνα.Σας παρουσιάζουμε κάποια κόλπα τα οποία μπορούν να σας βοηθήσουν να επιλέξετε μόνο νόστιμα και ασφαλή προϊόντα.ΚρέαςΚιμάςΚοτόπουλοΑλλαντικάΓάλαΚατεψυγμένα λαχανικά και φρούταΨωμίΖυμαρικάΡύζιΑυγάΚαφέςΖάχαρηΗ...

  Τα περισσότερα τρόφιμα πλέον είναι σε μια όμορφη συσκευασία, προκειμένου να γίνονται ελκυστικά και να μας χάνουν να αγοράζουμε όλο και περισσότερα από το σούπερ μάρκετ. Ωστόσο, ακόμα και τα πιο νόστιμα τρόφιμα μπορεί να είναι κακής ποιότητας, ακόμα και επικίνδυνα.

  Σας παρουσιάζουμε κάποια κόλπα τα οποία μπορούν να σας βοηθήσουν να επιλέξετε μόνο νόστιμα και ασφαλή προϊόντα.

  Κρέας

  Κιμάς

  Κοτόπουλο

  Αλλαντικά

  Γάλα

  Κατεψυγμένα λαχανικά και φρούτα

  Ψωμί

  Ζυμαρικά

  Ρύζι

  Αυγά

  Καφές

  Ζάχαρη

  Η ζάχαρη είναι εύκολο να απορροφήσει την υγρασία και αν δεν αποθηκευτεί σωστά, τότε μπορεί εύκολα να πάρει υγρασία. Προκειμένου να δείτε αν η ζάχαρη έχει πάρει υγρασία, κουνήστε την συσκευασία. Αν κουνηθεί εύκολα, σημαίνει ότι δε κολλάει μεταξύ της και δεν σχηματίζει σβώλους.

  Ηλιέλαιο

  Αν δείτε ίζημα στο μπουκάλι – απλά ξεχάστε την αγορά του. Το ίζημα δείχνει ότι το λάδι είχε τον χρόνο να οξειδωθεί και να γίνει πικρό.

  Βούτυρο

  Credit: ADME

  Το διαβάσαμε εδώ

  Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά