Άκης Πετρετζίκης: Μανιταρόσουπα


    Υλικά: Για τη μανιταρόσουπα3 κ.σ. ελαιόλαδο2 κρεμμύδια, λευκά ξερά2 σκ. σκόρδο θυμάρι1 κιλό μανιτάρια champignon100 γρ. κρασί λευκό1 κ.γ. ζάχαρη κρυσταλλική800-1000 γρ. νερό2 κύβους λαχανικών500 …

    γρ. γάλα100 γρ. κρέμα γάλακτος 35% αλάτι πιπέριΓια το σερβίρισμα1 κ.γ. βούτυρο λάδι τρούφας ελιόψωμο1 κ.γ. ελιά, σε πάστα θυμάρι αλάτι πιπέριΔες την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.comΤο διαβάσαμε εδώ

    Υλικά: Για τη μανιταρόσουπα
    3 κ.σ. ελαιόλαδο
    2 κρεμμύδια, λευκά ξερά
    2 σκ. σκόρδο
    θυμάρι
    1 κιλό μανιτάρια champignon
    100 γρ. κρασί λευκό
    1 κ.γ. ζάχαρη κρυσταλλική
    800-1000 γρ. νερό
    2 κύβους λαχανικών
    500 γρ. γάλα
    100 γρ. κρέμα γάλακτος 35%
    αλάτι
    πιπέρι

    Για το σερβίρισμα
    1 κ.γ. βούτυρο
    λάδι τρούφας
    ελιόψωμο
    1 κ.γ. ελιά, σε πάστα
    θυμάρι
    αλάτι
    πιπέρι

    Δες την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com

    Το διαβάσαμε εδώ

    Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά