Υλικά: Για τη μανιταρόσουπα3 κ.σ. ελαιόλαδο2 κρεμμύδια, λευκά ξερά2 σκ. σκόρδο θυμάρι1 κιλό μανιτάρια champignon100 γρ. κρασί λευκό1 κ.γ. ζάχαρη κρυσταλλική800-1000 γρ. νερό2 κύβους λαχανικών500 …
Υλικά: Για τη μανιταρόσουπα
3 κ.σ. ελαιόλαδο
2 κρεμμύδια, λευκά ξερά
2 σκ. σκόρδο
θυμάρι
1 κιλό μανιτάρια champignon
100 γρ. κρασί λευκό
1 κ.γ. ζάχαρη κρυσταλλική
800-1000 γρ. νερό
2 κύβους λαχανικών
500 γρ. γάλα
100 γρ. κρέμα γάλακτος 35%
αλάτι
πιπέρι
Για το σερβίρισμα
1 κ.γ. βούτυρο
λάδι τρούφας
ελιόψωμο
1 κ.γ. ελιά, σε πάστα
θυμάρι
αλάτι
πιπέρι
Δες την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com