Θα γλείφετε τα δάχτυλά σας: Η απίθανη συνταγή για ρυζόγαλο της γιαγιάς


    Μία από τις πιο εύκολες και αγαπημένες συνταγές είναι το ρυζόγαλο. Όμως υπάρχουν μερικά μυστικά που μπορούν να το απογειώσουν. Είναι θρεπτικό και πολύ εύκολο στο να το φτιάξετε στο σπίτι. Εμείς σας παρουσιάζουμε μία συνταγή της γιαγιάς που θα σας ξετρελάνει. Με την ευκαιρία, δείτε Vegan ρυζόγαλο με γάλα ρυζιού και κανέλαΤα υλικά της συνταγήςΠλένουμε το ρύζι και το βράζουμε με το νερό για 10 λεπτά….

    ...ύπες γάλα πλήρες ½ κούπα ζάχαρη 2 κ.σ. κορν φλάουρ Βανίλια Κανέλα Η εκτέλεση της συνταγής για ρυζόγαλοΠλένουμε το ρύζι και το βράζουμε με το νερό για 10 λεπτά.Ρίχνουμε τις 3½ κούπες γάλα στο ρύζι και το αφήνουμε να σιγοβράσει για 15 λεπτά ανακατεύοντας συχνά.Ρίχνουμε τη ζάχαρη...

    Μία από τις πιο εύκολες και αγαπημένες συνταγές είναι το ρυζόγαλο. Όμως υπάρχουν μερικά μυστικά που μπορούν να το απογειώσουν. Είναι θρεπτικό και πολύ εύκολο στο να το φτιάξετε στο σπίτι. Εμείς σας παρουσιάζουμε μία συνταγή της γιαγιάς που θα σας ξετρελάνει. Με την ευκαιρία, δείτε Vegan ρυζόγαλο με γάλα ρυζιού και κανέλα

    Τα υλικά της συνταγής

    • 4 κουταλιές σούπας ρύζι γλασέ
    • 1 κούπα τσαγιού νερό
    • 4 κούπες γάλα πλήρες
    • ½ κούπα ζάχαρη
    • 2 κ.σ. κορν φλάουρ
    • Βανίλια
    • Κανέλα

    Θα γλείφετε τα δάχτυλά σας: Η απίθανη συνταγή για ρυζόγαλο της γιαγιάς

    Η εκτέλεση της συνταγής για ρυζόγαλο

    Πλένουμε το ρύζι και το βράζουμε με το νερό για 10 λεπτά.

    Ρίχνουμε τις 3½ κούπες γάλα στο ρύζι και το αφήνουμε να σιγοβράσει για 15 λεπτά ανακατεύοντας συχνά.

    Ρίχνουμε τη ζάχαρη στο ρύζι.

    Διαλύουμε το κορν φλάουρ με το υπόλοιπο γάλα και το ρίχνουμε στην κατσαρόλα.

    Βράζουμε το ρυζόγαλο για ακόμη 10-15 λεπτά ανακατεύοντας συνέχεια μέχρι να πήξει.

    Τραβάμε την κατσαρόλα από τη φωτιά ρίχνουμε τη βανίλια και ανακατεύουμε για λίγο.

    Σερβίρουμε σε 5-6 μπολ και το πασπαλίζουμε με κανέλα.

    Το διαβάσαμε εδώ

    Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά