Τσιζκεικ χωρίς ζάχαρη , με ελάχιστες θερμίδες


    YΛΙΚΑΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΣΗ250 γρ μπισκότα ολικής χωρίς ζάχαρη
    8 γρ steviaParana κρυσταλλική με αναλογία 1:1
    120 γρ βούτυρο αγελάδος
    1/2 κ.γλ. κανέλαΚΡΕΜΑ250 γρ άγλυκη σαντιγί ( στο σιδερένιο κουτί )
    170 γρ γάλ…

    ...α εβαπορέ λάιτ 40 γρ steviaParana κρυσταλλική με αναλογία 1:1 220 γρ κρέμα τυρί λάιτ 50 γρ ζεστό νερό 5 γρ ζελατίνη ( φύλλο ή σκόνη)100 γρ μαρμελάδα με steviaParana “Κόκκινα φρούτα”ΕΚΤΕΛΕΣΗΤρίβουμε τα μπισκότα μαζί με την stevia , κανέλα και ρίχνουμε το βούτυρο λιωμένοΑνακατεύουμε καλά και στρώνουμε...

    YΛΙΚΑ

    ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΣΗ

    250 γρ μπισκότα ολικής χωρίς ζάχαρη
    8 γρ steviaParana κρυσταλλική με αναλογία 1:1
    120 γρ βούτυρο αγελάδος
    1/2 κ.γλ. κανέλα

    ΚΡΕΜΑ

    250 γρ άγλυκη σαντιγί ( στο σιδερένιο κουτί )
    170 γρ γάλα εβαπορέ λάιτ
    40 γρ steviaParana κρυσταλλική με αναλογία 1:1
    220 γρ κρέμα τυρί λάιτ
    50 γρ ζεστό νερό
    5 γρ ζελατίνη ( φύλλο ή σκόνη)

    100 γρ μαρμελάδα με steviaParana “Κόκκινα φρούτα”

    ΕΚΤΕΛΕΣΗ

    Τρίβουμε τα μπισκότα μαζί με την stevia , κανέλα και ρίχνουμε το βούτυρο λιωμένο

    Ανακατεύουμε καλά και στρώνουμε σε φόρμα πιέζοντας με το πίσω μέρος του κουταλιού
    Ψήνουμε στους 170 βαθμούς αέρα για 10 λεπτά

    Στο κάδο του μιξερ ρίχνουμε την άγλυκη σαντιγί και χτυπάμε σε δυνατή ταχύτητα ρίχνοντας κατά διαστήματα το εβαπορέΣυνεχίζοντας το χτύπημα προσθέτουμε τη stevia και το τυρί κρέμα

    Βράζουμε 50 γρ νερό και διαλύουμε μέσα την ζελατίνη ( αν βάλουμε φύλλο πρώτα το μουλιάζουμε σε κρύο νερό για 3 λεπτά , το στύβουμε και το διαλύουμε στο καuτό νερό)

    Αφού διαλυθεί η ζελατίνη την ρίχνουμε στο κάδο του μίξερ να ενσωματωθεί με τα υπόλοιπα και σταματάμε την λειτουργία

    Όταν η έχει κρυώσει η βάση που ψήσαμε ρίχνουμε στη φόρμα την κρέμα και τοποθετούμε στο ψυγείο για 4 ώρες

    Ανακατεύουμε την μαρμελάδα με λίγο ζεστό νερό ( 2 με 3 κ.σ.) και την ρίχνουμε από πάνω

    ΠΗΓΗ: www.xrysessyntages.gr

    Το διαβάσαμε εδώ

    Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά