Ανακατεύει μέσα σε μια κανάτα αυγά, μπέικον και τυρί τριμμένο! Το αποτέλεσμα θα σας ξετρελάνει!


    Όλοι μας θα θέλαμε να κάνουμε τη ζωή μας λίγο πιο εύκολα και σίγουρα πιο γευστική. Μερικοί άνθρωποι λοιπόν στύβουν το μυαλό τους και βρίσκουν τρόπους να γλιτώσουν το χρόνο του μαγειρέματος ή τουλάχιστ…

    ...ον να τον μειώσουν. Όσο και να αγαπάς τη μαγειρική μερικές φορές ο χρόνος σου είναι τόσο περιορισμένος που δεν προλαβαίνεις να φτιάξεις ούτε μια ομελέτα. Γι' αυτό λοιπόν μετά το εκπληκτικό κόλπο με τα λεμόνια στην κατάψυξη, το Athensmagazine.gr είναι εδώ για να σας δείξει ένα μικρό μυστικό...

    Όλοι μας θα θέλαμε να κάνουμε τη ζωή μας λίγο πιο εύκολα και σίγουρα πιο γευστική. Μερικοί άνθρωποι λοιπόν στύβουν το μυαλό τους και βρίσκουν τρόπους να γλιτώσουν το χρόνο του μαγειρέματος ή τουλάχιστον να τον μειώσουν.

    Όσο και να αγαπάς τη μαγειρική μερικές φορές ο χρόνος σου είναι τόσο περιορισμένος που δεν προλαβαίνεις να φτιάξεις ούτε μια ομελέτα. Γι’ αυτό λοιπόν μετά το εκπληκτικό κόλπο με τα λεμόνια στην κατάψυξη, το Athensmagazine.gr είναι εδώ για να σας δείξει ένα μικρό μυστικό που θα σας ξετρελάνει!

    Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε έναν άντρα να ρίχνει μέσα σε μια κανάτα αυγά, μπέικον και τριμμένο τυρί, στη συνέχεια τα ανακατεύει με έναν αυγοδάρτη, ρίχνει το μείγμα σε μια παγοθήκη και το τοποθετεί στην κατάψυξη. Κατά αυτόν τον τρόπο έχεις πάντα μια ομελέτα έτοιμη. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα τηγάνι και πέντε λεπτά!

    Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες στο βίντεο και μερικά ακόμα μικρά κόλπα που θα σας λύσουν τα χέρια!

    Έβαλε φέτες μπέικον σε ένα ταψί και από πάνω πατάτες! Το αποτέλεσμα θα σας κάνει να γλείφετε τα δάχτυλά σας!

    Ευφυέστατη και γευστικότατη ιδέα για κάτι διαφορετικό.Στρώνει φέτες μπέικον σε ένα ταψί, βάζει από πάνω πατάτες και τριμμένο τυρί. Το αποτέλεσμα είναι άκρως λαχταριστό. Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη “πειραγμένη” συνταγή που σας παρουσιάζουμε μιας και πρόσφατα το Athensmagazine.gr σας έδειξε το μοναδικό αποτέλεσμα που θα πετύχετε τυλίγοντας κιμά και τυρί σε μια ζύμη για πίτσα.

    Αν θες να ξεφύγεις από τα κλασσικά πιάτα, όπως για παράδειγμα ένα κλασσικό σουφλέ πατάτας αυτή σίγουρα είναι μια συνταγή “ιδιαίτερη” και εντυπωσιακή. Θα τη λατρέψεις και θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη στα τραπέζια, εκπλήσσοντας τους καλεσμένους σου.

    Παρακολουθήστε το βίντεο για να δείτε κάθε λεπτομέρεια:

    Δεν υπάρχει παιδάκι που να μη τρώει αυτήν την τυρόπιτα!

    Το Athensmagazine.gr σας καλημερίζει με υπέροχη συνταγή για τυρόπιτα, μετά και την χθεσινή με καραμελομένα κρεμμύδια και τραγανό μπέικον!

    Πάμε να την δούμε αναλυτικά:

    Δεν υπάρχει παιδάκι που να μη τρώει αυτήν την τυρόπιτα!

    Δοκιμάστε την πιο εύκολη συνταγή για σπιτική τυρόπιτα που φτιάχνεται πολύ γρήγορα και όλα τα παιδιά θα ξετρελαθούν. Είναι η γνωστή τεμπελοτυρόπιτα!

    Υλικα

    600 γρ φετα
    4 αυγά,
    1/2 λίτρο γάλα,
    200 γρ (1 κεσεδάκι δηλ) γιαούρτι στραγγιστό,
    ενάμιση κεσέ του γιαουρτιού αλεύρι,
    πιπέρι
    1/2 κεσέ τριμμένη φρυγανιά.
    λίγο μοσχοκαρυδο
    100 γρ. βούτυρο ή μαργαρίνη

    Εκτέλεση

    Λαδώνουμε ένα μεγάλο ταψί, το πασπαλίζουμε με τριμμένη φρυγανιά. χτυπαμε τα αυγα,προσθέτουμε το γιαουρτι,το,γαλα το πιπερι,το βουτυρο λιωμενο τη φετα,το μοσχοκαρυδο,το αλευρι το πιπερι και το αλατι.
    Απλώνουμε το μείγμα και τέλος ρίχνουμε λίγο λαδάκι η βούτυρο στην επιφάνεια και τριμμένη φρυγανια.
    Ψήνεται στους 180 για 45΄περίπου.
    Αλάτακι εγω δε βαζω εσεις εαν θελετε προσθεστε ελαχιστο .Tου πάνε πολύ και οι κοκκινες πιπεριες!

    Τυρόπιτα περέκ: Η ποντιακή λιχουδιά που είναι σκέτη απόλαυση!

    Η τυρόπιτα είναι ένα από τα πιο διάσημα γρήγορα και χορταστικά φαγητά της ελληνικής κουζίνας.

    Υπάρχουν χιλιάδες παραλλαγές. Με φύλλο κρούστας, με σφολιάτα, με κανταΐφι, με αλεύρι, με ζύμη, με ό,τι τραβάει η ψυχή σας γενικότερα. Φυσικά μπορείτε να παίξετε και με τα τυριά, αν και η φέτα μαζί με μυζήθρα είναι ίσως ο πιο αχτύπητος συνδυασμός. Αν είστε σε πιο εφηβική διάθεση, πιθανότατα θα είστε και φαν των κίτρινων τυριών και αυτών που λιώνουν όταν την κόβετε.

    Σε όποια εκδοχή κι αν την προτιμάτε, η τυρόπιτα μπορεί να αποτελέσει πλήρες γεύμα, πρωινό, σνακ ή βραδινό.

    Μια από τις πιο νόστιμες, τραγανές και πιο light εκδοχές της είναι η τυρόπιτα με φύλλα περέκ. Τα παραδοσιακά δηλαδή φύλλα του Πόντου που μπορείτε να τα βρείτε σε καταστήματα με ντέλι προϊόντα ή παραδοσιακά ποντιακά.
    Τα περέκ είναι φυλλαράκια που αν τα τοποθετήσεις σωστά, δίνουν ένα άκρως τραγανό αποτέλεσμα και το ταψί αδειάζει χωρίς να το καταλάβει κανείς.

    Υλικά:

    8 φύλλα περέκ
    200 γρ. μαλακιά φέτα σε κομματάκια
    100 γρ. μυζήθρα
    200 γρ. βούτυρο light ή ελαιόλαδο

    Εκτέλεση:
    Bρέχουμε την επιφάνεια των φύλλων και από τις δυό πλευρές και συνεχίζουμε ζεσταίνοντας λίγο βούτυρο ή ελαιόλαδο στο τηγάνι. Μόλις ζεσταθεί βάζουμε το πρώτο φύλο και λίγο βούτυρο από πάνω (να πάει παντού) ή ελαιόλαδο.
    Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία με το δεύτερο, το τρίτο, μέχρι και το προτελευταίο φύλλο. Ψήνουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να πάρει ωραίο χρώμα από κάτω. Τότε, γυρίζουμε τα φύλλα (όπως την ομελέτα) από την άλλη πλευρά -μπορείτε και με τη βοήθεια ενός πιάτου.

    Μόλις γυρίσουμε τα φύλλα, τα ανοίγουμε στη μέση και βάζουμε σε όλη την επιφάνεια το τυράκι, βούτυρο και ξανασκεπάζουμε. Βάζουμε το τελευταίο φύλο και βουτυρώνουμεω. Μόλις πάρει χρώμα από κάτω, ξαναγυρίζουμε όλη την πίτα.

    Μόλις την βγάλουμε, την αφήνουμε για λίγο στο τραπέζι (όσο προλαβαίνουμε) και σερβίρουμε.

    Το διαβάσαμε εδώ

    Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά