Παίρνει έτοιμη ζύμη και βάζει μέσα κιμά – Λίγα λεπτά μετά φτιάχνει κάτι που τρελαίνει μικρούς και μεγάλους!


    Παίρνει έτοιμη ζύμη και βάζει μέσα κιμά – Μέσα σε λίγα λεπτά έφτιαξε ό,τι πιο νόστιμο υπάρχει!Εάν η οικογένειά σας λατρεύει τη πίτσα, αυτή η συνταγή θα ευχαριστήσει ακόμα και τον πιο παράξενο Επιπλέον…


    Παίρνει έτοιμη ζύμη και βάζει μέσα κιμά – Μέσα σε λίγα λεπτά έφτιαξε ό,τι πιο νόστιμο υπάρχει!

    Εάν η οικογένειά σας λατρεύει τη πίτσα, αυτή η συνταγή θα ευχαριστήσει ακόμα και τον πιο παράξενο Επιπλέον, είναι γρήγορη και εύκολη και φυσικά πεντανόστιμη!

    Η συνταγή αυτή χρειάζεται ελάχιστα υλικά, βέβαια μπορείτε από εκεί και πέρα να προσθέσετε ότι θέλετε…

    Θα χρειαστείτε:

    • 1 συσκευασία ζύμης για πίτσα ( ή μπορείτε να φτιάξετε και δική σας ζύμη αν έχετε αρκετό χρόνο)
    • 225 γρ μοσχαρίσιο κιμά
    • 2 κ.σ από μίγμα μπαχαρικών
    • 3 κ.σ νερό
    • 1 κούπα με μίγμα διαφόρων τυριών
    • Υλικά της επιλογής σας (ντομάτες, κρεμμύδια, σάλτσες…)

    ζύμη κιμάς

    Εκτέλεση

    Τσιγαρίστε αρχικά τον κιμά μέχρι να ψηθεί αρκετά. Προσθέστε μπαχαρικά και λίγο νερό.

    Βάλτε όλα τα υλικά πάνω στη ζύμη. Πρώτα τον κιμά, μετά το τυρί και από πάνω ότι άλλο θέλετε.

    Τυλίξτε το!

    Κόψτε το σε ροδέλες του ενός εκατοστού

    Είστε έτοιμοι για ψήσιμο. Ψήστε για 10-12 λεπτά, μέχρι να γίνουν χρυσά.

    Όταν βγει από το φούρνο, αφήστε τα να κρυώσουν και βάλτε από πάνω ότι άλλο θέλετε!

    Είναι έτοιμο για σερβίρισμα!

    Δείτε αναλυτικά στο βίντεο που ακολουθεί:

    Παίρνει κιμά, βάζει ένα ποτήρι στη μέση του και φτιάχνει κουλουράκια! Ο λόγος; Θα σας εκπλήξει!

    Η πιο περίεργη συνταγή για μπιφτέκια και μπέργκερ, είναι αυτή εδώ. Μοιάζει με ντόνατ, και μπορείτε να βάλετε γέμιση στο κέντρο, με ό, τι υλικά θέλετε. Πλάστε τον κιμά σε σχήμα κουλουριού και..έτοιμο!

    Τα μπιφτέκια είναι το αγαπημένο φαγητό όλων, και υπάρχουν πολλές συνταγές για να επιλέξεις. Άλλη μια που κάνει πάταγο είναι ζουμερά και πεντανόστιμα μπιφτέκια με ανάμεικτο κιμά. Θα την λατρέψετε επίσης!

    Όσον αφορά τα κουλουρομπιφτέκια…το μυστικό για να κάνετε την τρύπα στο κέντρο είναι με ένα άδειο βάζο ή ένα ποτήρι. Αφού έχετε πλάσει τον κιμά σε μπάλα, πιέστε στο κέντρο του ένα αναποδογυρισμένο ποτήρι, και με μια σπάτουλα τοποθετήστε το στο γκριλ ή στο τηγάνι για να μη χάσει το σχήμα του.

    Ενώ ψήνετε τα μπιφτέκια, μπορείτε να προσθέσετε τυρί, αυγό ή ό, τι άλλα υλικά της επιλογής σας, και είστε έτοιμοι να το προσθέσετε στο ψωμάκι σας.


    Το διαβάσαμε εδώ

    Διαβάστε περισσότερα...