Το πιο λαχταριστό Ιταλικό κέικ (Torta paradisο)


    200 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική200 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου100 γρ. αλεύρι, γ.ο.χ.100 γρ. αλεύρι πατάτας6 αυγά (medium)3 ασπράδια από αυγά (medium)Ξύσμα από 1 λεμόνι1 κ.γ. ε…

    κχύλισμα βανίλιας1 κ.γ. baking powderΖάχαρη άχνη, για το σερβίρισμαΔιάβασε τη συνέχεια στο giorgostsoulis.comΤο διαβάσαμε εδώ

    200 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική

    200 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου

    100 γρ. αλεύρι, γ.ο.χ.

    100 γρ. αλεύρι πατάτας

    αυγά (medium)

    3 ασπράδια από αυγά (medium)

    Ξύσμα από 1 λεμόνι

    1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας

    1 κ.γ. baking powder

    Ζάχαρη άχνη, για το σερβίρισμα

    Διάβασε τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com

    Το διαβάσαμε εδώ

    Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά