Σουηδική σοκολατόπιτα (Kladdkaka)


    270 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική100 γρ. βούτυρο, λιωμένο100 γρ. αλεύρι, που φουσκώνει μόνο του4 κ.σ. κακάο2 αυγά, medium1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας½ κ.γ. αλάτιΖάχαρη άχνη, για το σερβίρισμαΔιάβασε τη συνέχει…


    270 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική

    100 γρ. βούτυρο, λιωμένο

    100 γρ. αλεύρι, που φουσκώνει μόνο του

    4 κ.σ. κακάο

    2 αυγά, medium

    1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας

    ½ κ.γ. αλάτι

    Ζάχαρη άχνη, για το σερβίρισμα

    Διάβασε τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com

    Το διαβάσαμε εδώ

    Δείτε και αυτά