270 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική100 γρ. βούτυρο, λιωμένο100 γρ. αλεύρι, που φουσκώνει μόνο του4 κ.σ. κακάο2 αυγά, medium1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας½ κ.γ. αλάτιΖάχαρη άχνη, για το σερβίρισμαΔιάβασε τη συνέχει…
270 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική
100 γρ. βούτυρο, λιωμένο
100 γρ. αλεύρι, που φουσκώνει μόνο του
4 κ.σ. κακάο
2 αυγά, medium
1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
½ κ.γ. αλάτι
Ζάχαρη άχνη, για το σερβίρισμα
Διάβασε τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com
Δείτε και αυτά