260 γρ. αλεύρι, γ.ο.χ.50 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική1 αυγό, medium120 ml γάλα, πλήρες2 κ.σ. βούτυρο, λιωμένο½ κ.γ. baking powder½ κ.γ. αλάτιΗλιέλαιο για το τηγάνισμαΓια το σερβίρισμα:Ζάχαρη, κρυσταλλ…
260 γρ. αλεύρι, γ.ο.χ.
50 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική
1 αυγό, medium
120 ml γάλα, πλήρες
2 κ.σ. βούτυρο, λιωμένο
½ κ.γ. baking powder
½ κ.γ. αλάτι
Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
Για το σερβίρισμα:
Ζάχαρη, κρυσταλλική
Κανέλα, σε σκόνη
Διάβασε τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com
Δείτε και αυτά