Βάζει στο τηγάνι τυρί cheddar, γάλα και μακαρόνια και τα τοποθετεί στο ψυγείο…Το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό!


  Αν είστε λάτρης του mac n cheese τότε δεν πρέπει να χάσετε αυτή την συνταγή. Είναι πολύ απλή και τα βήματα στο βίντεο που ακολουθεί, είναι κατατοπιστικά. Θα χρειαστείτε λίγα υλικά, και σίγουρα μακαρόν…

  ...ια!Αφού βράσετε τα μακαρόνια, τοποθετήστε τα στο τηγάνι μέσα σε ένα μείγμα από γάλα, τυρί cheddar και από άλλα υλικά που θα δείτε στο βίντεο. Ακόμα μια παράξενη συνταγή, αλλά τόσο γευστική, όπως και αυτή με τα μακαρόνια φράουλες, που θα βρείτε εδώ.Παγώστε το μείγμα και μετά κόψτε...

  Αν είστε λάτρης του mac n cheese τότε δεν πρέπει να χάσετε αυτή την συνταγή. Είναι πολύ απλή και τα βήματα στο βίντεο που ακολουθεί, είναι κατατοπιστικά. Θα χρειαστείτε λίγα υλικά, και σίγουρα μακαρόνια!

  Αφού βράσετε τα μακαρόνια, τοποθετήστε τα στο τηγάνι μέσα σε ένα μείγμα από γάλα, τυρί cheddar και από άλλα υλικά που θα δείτε στο βίντεο. Ακόμα μια παράξενη συνταγή, αλλά τόσο γευστική, όπως και αυτή με τα μακαρόνια φράουλες, που θα βρείτε εδώ.

  Παγώστε το μείγμα και μετά κόψτε το σε μικρά κομμάτια. Το αποτέλεσμα; Μπάρες mac n cheese που θα λατρέψετε, εσείς και τα παιδιά σας. Είναι το καλύτερο σνακ και μπορεί να σας κόψει την όρεξη, αλλά και να σας χορτάσει!

  Δείτε την συνταγή μαζί με άλλες ιδέες για mac n cheese:

  Έχουν τα μακαρόνια όταν τα βγάζετε την λεγόμενη “γλίτσα”; Με αυτό το κόλπο θα το αποφύγετε

  Μπορεί όλοι να νομίζουμε ότι τα μακαρόνια είναι από τα πιο εύκολα πιάτα, ως προς τον τρόπο παρασκευής τους, αλλά θέλουν μεγάλη προσοχή για να βγουν πετυχημένα. Όλοι κάνουμε λάθη και χαλάνε την γεύση τους, και την μορφή τους.

  Αυτό είναι ένα από τα πιο συνηθισμένα λάθη που κάνουμε, όταν φτιάχνουμε μακαρόνια, και αν αλλάξετε τον τρόπο σας υποσχόμαστε καλύτερα αποτελέσματα. Πολλά κόλπα υπάρχουν, και τα περισσότερα βρίσκονται στο βράσιμο, που παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Αν βιάζεστε, μπορείτε να δοκιμάσετε αυτόν εδώ τον τρόπο, για να βράζουν πιο γρήγορα!

  Το νερό πρέπει να κοχλάζει για να ρίξουμε τα μακαρόνια, και να μην τα πετάμε μέσα πριν την ώρα τους. Σε αντίθετη περίπτωση πέφτει απότομα η θερμοκρασία και τα μακαρόνια θα έχουν πάνω τους τη λεγόμενη “γλίτσα”.

  Σταματήστε το αμέσως! Το λάθος που κάνετε για να καταλάβετε αν τα μακαρόνια είναι έτοιμα!

  Τα μακαρόνια μπορεί να είναι απλό, εύκολο και γρήγορο πιάτο στο να το φτιάξει κανείς, αλλά έχει μερικά μικρά μυστικά, ώστε να είναι νόστιμα και να σας προσφέρουν απόλαυση, ενώ συνηθίζουμε να κάνουμε μερικά λάθη, που δε μας βοηθούν στο βράσιμό τους.

  Ένα από αυτά, είναι αρκετά αστείο σαν πράξη και, παράλληλα, δημοφιλές. Έχει δημιουργηθεί, γενικά, η εντύπωση ότι πρέπει να πετάμε στον τοίχο μακαρόνια, την ώρα που τα βράζουμε, για να δούμε αν είναι έτοιμα ή όχι. Δείτε, επίσης, πώς μπορείτε να κάνετε… τις φράουλες μακαρόνια!

  σταματήστε αμέσως αυτό το λάθος για τα μακαρόνια

  Αυτή την τακτική, καλό είναι να την ξεχάσετε! Το να εκσφενδονίζετε ένα μακαρόνι στον τοίχο, για να αντιληφθείτε αν η μακαρονάδα σας «έγινε» δεν είναι τίποτα περισσότερο από διασκεδαστικό.

  Σύμφωνα με την συγγραφέα βιβλίων μαγειρικής, Μαρσέλα Χαζάν, το τρικ αυτό είναι απλώς ένας μύθος. «Ο μόνος τρόπος να μάθεις, αν τα ζυμαρικά σου είναι έτοιμα, είναι να τα δοκιμάσεις», λέει κατηγορηματικά σε συνέντευξή της και δεν αφήνει περιθώρια παρερμηνείας.

  Σε πρακτικό επίπεδο, επίσης, καλό είναι επίσης να ξέρετε, ότι τόσο τα παραβρασμένα αλλά και τα λίγο βρασμένα ζυμαρικά μπορεί να κολλήσουν στον τοίχο. Αυτό οφείλεται στο άμυλο που δημιουργεί μια κολλώδη ουσία γύρω από το μακαρόνι. Οπότε αν κολλήσει το μακαρόνι δεν είναι δείγμα του ότι είναι σωστά βρασμένο.

  Το διαβάσαμε εδώ

  Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά