500 γρ. αμύγδαλο, λευκό
400 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική
10 γρ. πικραμύγδαλο3 ασπράδια, από αυγά (medium)Ανθόνερο, για το ράντισμαΖάχαρη άχ…
νη, για το πασπάλισμαΔιάβασε τη συνέχεια στο giorgostsoulis.comΤο διαβάσαμε εδώ500 γρ. αμύγδαλο, λευκό
400 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική
10 γρ. πικραμύγδαλο
3 ασπράδια, από αυγά (medium)
Ανθόνερο, για το ράντισμα
Ζάχαρη άχνη, για το πασπάλισμα
Διάβασε τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com