Φτιάξε πεντανόστιμα μακαρόν


    Για τα μακαρόν:210 γρ. ζάχαρη άχνη100 γρ. αλεύρι αμυγδάλου90 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική3 ασπράδια, από αυγά medium1 πρέζα αλάτι½ κ.γ. εκχύλισμα βανίλιαςΚόκκινο χρώμα ζαχαροπλαστικήςΓια τη γέμιση:360 γρ. …

    ζάχαρη, άχνη230 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου4 κ.σ. κρέμα γάλακτος, πλήρης1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιαςΔιάβασε τη συνέχεια στο giorgostsoulis.comΤο διαβάσαμε εδώ

    Για τα μακαρόν:

    210 γρ. ζάχαρη άχνη

    100 γρ. αλεύρι αμυγδάλου

    90 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική

    3 ασπράδια, από αυγά medium

    1 πρέζα αλάτι

    ½ κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας

    Κόκκινο χρώμα ζαχαροπλαστικής

    Για τη γέμιση:

    360 γρ. ζάχαρη, άχνη

    230 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου

    4 κ.σ. κρέμα γάλακτος, πλήρης

    1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας

    Διάβασε τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com

    Το διαβάσαμε εδώ

    Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά