Φασολάδα, από τον Γιώργο Τσούλη


    500 γρ. φασόλια μέτρια, μουλιασμένα για ένα βράδυ

    200 γρ. καρότα, κομμένα σε λεπτές κάθετες φέτες

    2 κρεμμύδια, ψιλοκομμένα2 στικ σέλερι, κομμένα…

    σε λεπτές ροδέλες1 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένη300 γρ. ντομάτα κονκασέ2 φύλλα δάφνης½ μάτσο μαϊντανό, ψιλοκομμένο1 κ.σ. πελτέ ντομάτας1+½ lt ζωμό λαχανικών (ή κοτόπουλου)ΑλάτιΠιπέριΕλαιόλαδοΓια το σερβίρισμα:Ψωμί, φρυγανισμένοΦέταΔιάβασε τη συνέχεια στο giorgostsoulis.comΤο διαβάσαμε εδώ

    500 γρ. φασόλια μέτρια, μουλιασμένα για ένα βράδυ

    200 γρ. καρότα, κομμένα σε λεπτές κάθετες φέτες

    2 κρεμμύδια, ψιλοκομμένα

    2 στικ σέλερι, κομμένα σε λεπτές ροδέλες

    1 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένη

    300 γρ. ντομάτα κονκασέ

    2 φύλλα δάφνης

    ½ μάτσο μαϊντανό, ψιλοκομμένο

    1 κ.σ. πελτέ ντομάτας

    1+½ lt ζωμό λαχανικών (ή κοτόπουλου)

    Αλάτι

    Πιπέρι

    Ελαιόλαδο

    Για το σερβίρισμα:

    Ψωμί, φρυγανισμένο

    Φέτα

    Διάβασε τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com

    Το διαβάσαμε εδώ

    Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά