Κοντοσούβλι στη λαδόκολλα


    Κοντοσούβλι στη λαδόκολλα

    ...κρέας μας στη μαρινάδα τόσο πιο νόστιμο θα γίνει. ΥΛΙΚΑ1κιλό χοιρινό λαιμό χωρίς κόκκαλο κομμένο σε κύβους 4x4 εκατοστά 2κ.σ. μουστάρδα απαλή200ml. λευκό κρασί1κ.σ. κοφτή πάπρικα γλυκιά2-3 σταγόνες ταμπάσκο1κ.σ. worcestershire sauce1,5 κ.γ. ρίγανη ξερή1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο2 σκελίδες σκόρδο...

    Όσο πιο πολύ αφήσουμε το κρέας μας στη μαρινάδα τόσο πιο νόστιμο θα γίνει.

    ΥΛΙΚΑ
    1κιλό χοιρινό λαιμό χωρίς κόκκαλο κομμένο σε κύβους 4×4 εκατοστά

    2κ.σ. μουστάρδα απαλή

    200ml. λευκό κρασί

    1κ.σ. κοφτή πάπρικα γλυκιά

    2-3 σταγόνες ταμπάσκο

    1κ.σ. worcestershire sauce

    1,5 κ.γ. ρίγανη ξερή

    1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο

    2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες

    2-3κ.σ. ελαιόλαδο

    1-2 πράσινες πιπεριές κομμένη σε κύβους 4×4 εκατοστά

    1-2 ντομάτες ξεσποριασμένες και κομμένες σε κύβους

    Αλάτι & πιπέρι

    Διάβασε ολόκληρη τη συνταγή στο giorgostsoulis.com

    Το διαβάσαμε εδώ

    Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά