Έριξε σε ένα κομμάτι κρέας μπύρα, το τύλιξε σε αλουμινόχαρτο και το έβαλε στο γκριλ – Το αποτέλεσμα θα σας κάνει να παραληρείτε


    Συνταγές με βασικό υλικό το κρέας υπάρχουν πάμπολλες όπως και μικρά μυστικά, δείτε εδώ το κόλπο που θα σας σώσει σε περίπτωση που παραψήθηκε το κρέας σας. Ωστόσο σήμερα, βρήκαμε για σένα κάτι που σίγουρα θα σε ενθουσιάσει. Ένα σόου μαγειρικής στην Αμερική ασχολείται αποκλειστικά με συνταγές γύρω από από το κρέας και κυρίως με το μπάρμπεκιου. Τα γυρίσματα συνήθως γίνονται σε εξωτερικούς χώρους και …

    ...το αποτέλεσμα μοιάζει πεντανόστιμο. Αυτή τη φορά ο μάγειρας που ανέλαβε να εκτελέσει αυτή τη συνταγή έκανε τα σάλια όλων να τρέχουν. Τι έκανε όμως; Πήρε ένα κομμάτι κρέας, έριξε από πάνω μπύρα, το τύλιξε με αλουμινόχαρτο και το έβαλε πάνω στη σχάρα του μπάρμπεκιου. Όπως φαίνεται...

    Συνταγές με βασικό υλικό το κρέας υπάρχουν πάμπολλες όπως και μικρά μυστικά, δείτε εδώ το κόλπο που θα σας σώσει σε περίπτωση που παραψήθηκε το κρέας σας. Ωστόσο σήμερα, βρήκαμε για σένα κάτι που σίγουρα θα σε ενθουσιάσει.

    Ένα σόου μαγειρικής στην Αμερική ασχολείται αποκλειστικά με συνταγές γύρω από από το κρέας και κυρίως με το μπάρμπεκιου. Τα γυρίσματα συνήθως γίνονται σε εξωτερικούς χώρους και το αποτέλεσμα μοιάζει πεντανόστιμο. Αυτή τη φορά ο μάγειρας που ανέλαβε να εκτελέσει αυτή τη συνταγή έκανε τα σάλια όλων να τρέχουν. Τι έκανε όμως;

    Πήρε ένα κομμάτι κρέας, έριξε από πάνω μπύρα, το τύλιξε με αλουμινόχαρτο και το έβαλε πάνω στη σχάρα του μπάρμπεκιου. Όπως φαίνεται στο βίντεο μόλις το γεύμα ήταν έτοιμο όλοι έσπευσαν να δοκιμάσουν και η αλήθεια είναι πως αν κι εμείς βρισκόμασταν κάπου εκεί γύρω σίγουρα θα τρέχαμε να το γευτούμε.

    Δείτε το βίντεο με την λαχταριστή συνταγή:

    Πώς να ξεπαγώσετε το κρέας σε 10-15 λεπτά!

    Κρέας: Ξεχάσατε να ξεπαγώσετε το κρέας; Με το tip που θα σας δείξουμε σήμερα μπορείτε να το ξεπαγώσετε εύκολα μέσα σε 10-15 λεπτά. Ξεκινήστε ζεσταίνοντας νερό Βάλτε σε ένα κατσαρολάκι νερό και αφήστε το να ζεσταθεί μέχρι να αρχίσουν να δημιουργούνται οι πρώτες φυσαλίδες στον πάτο της κατσαρόλας.

    Κλείστε το μάτι της κουζίνας και βάλτε το κρέας μέσα σε σακουλάκια. Όσο πιο μικρά είναι τα κομμάτια που έχετε να ξεπαγώσετε τόσο πιο γρήγορα θα ξεπαγώσουν. Μην αφήνετε πολύ ώρα το κρέας μέσα στο ζεστό νερό.

    Για το κοτόπουλο 10 λεπτά είναι αρκετός χρόνος και μέσα σε αυτόν τον χρόνο δεν προλαβαίνουν να αναπτυχθούν βακτήρια. Για άλλα κρέατα αρκούν 12 λεπτά. Στη συνέχεια βγάλτε το κρέας ή το κοτόπουλο από το ζεστό νερό, πλύντε το και μαγειρέψτε το κανονικά. Παράλληλα δείτε και το μυστικό συστατικό που θα απογειώσει το κρέας σας.


    Το διαβάσαμε εδώ

    Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά