Γέμισε με μακαρόνια το ταψάκι για muffin και… Το αποτέλεσμα; Δεν θα ξαναφάτε μακαρόνια όπως παλιά! (video)


    Μια εκπληκτική συνταγή με μακαρόνια είναι αυτή που έκανε αυτός ο μάγειρας, που γέμισε με μακαρόνια το ταψάκι για muffinΗ μακαρονάδα είναι ένα πιάτο τόσο απλό που πραγματικά θέλει κόπο για να αποτύχει …

    ...κανείς στην προετοιμασία της και οι συνταγές που κυκλοφορούν είναι τόσο πολλές, που μπορείς να περάσεις εβδομάδα ολόκληρη μόνο με μακαρόνια (ειδικά αν είσαι φοιτητής)!Κι όμως, πρόσφατα κυκλοφόρησε κάτι καινούριο που εμείς τουλάχιστον δεν είχαμε ξαναδεί και μοιάζει νοστιμότατο!Δείτε...

    Μια εκπληκτική συνταγή με μακαρόνια είναι αυτή που έκανε αυτός ο μάγειρας, που γέμισε με μακαρόνια το ταψάκι για muffin

    Η μακαρονάδα είναι ένα πιάτο τόσο απλό που πραγματικά θέλει κόπο για να αποτύχει κανείς στην προετοιμασία της και οι συνταγές που κυκλοφορούν είναι τόσο πολλές, που μπορείς να περάσεις εβδομάδα ολόκληρη μόνο με μακαρόνια (ειδικά αν είσαι φοιτητής)!

    Κι όμως, πρόσφατα κυκλοφόρησε κάτι καινούριο που εμείς τουλάχιστον δεν είχαμε ξαναδεί και μοιάζει νοστιμότατο!

    Δείτε και τα μακαρόνια εξπρές που είναι νηστίσιμα

    Δείτε το βίντεο του Athensmagazine.gr:

    Κάνει μια τρύπα στον κιμά και ρίχνει μέσα αυγό – Το αποτέλεσμα είναι εξωπραγματικό!

    Θέλετε μια συνταγή για μπιφτέκια διαφορετική από τις άλλες; Με αυτό τον τρόπο θα μπορέσετε να κάνετε μόνοι σας τα μπιφτέκια που βλέπετε στα ταχυφαγεία και σας τρέχουν τα σάλια. Απλά κάντε μια τρύπα στον κιμά και ακολουθήστε τα βήματα.

    Αρχικά πατήστε τον κιμά με ένα ποτήρι και μετά αφαιρέστε λίγο από την μέση, ώστε να έχει χώρο για το αυγό. Βάλτε τον στο τηγάνι και ρίξτε το μέσα. Σας έχουμε επίσης και το μυστικό κόλπο, το οποίο θα δείτε εδώ, και θα κάνει τον κιμά σας ακόμα πιο γευστικό.

    Κλείστε με ένα καπάκι το τηγάνι και αφήστε τον κιμά μέσα μέχρι να γίνει. Το αποτέλεσμα θα σας ξετρελάνει και σίγουρα θα το κάνετε συνέχεια. Είναι τόσο απλό και εύκολο!

    Βάζει κιμά, αυγό και ρύζι σε ένα μπολ και τα ανακατεύει – Δοκιμάστε το!

    Θέλετε να συνδυάσετε τον κιμά με το αυγό και το ρύζι και να τα κάνετε ένα; Και όμως υπάρχει τρόπος και όπως θα δείτε στην παρακάτω συνταγή το αποτέλεσμα φαίνεται πεντανόστιμο!

    Δεν είχε περάσει από το μυαλό μας πόσα μπορούμε να κάνουμε με τον κιμά, και πόσο μάλλον ότι μπορεί να ομογενοποιηθεί με το ρύζι και να δημιουργήσουν ένα πιάτο από μόνα τους. Αν θέλετε να δοκιμάσετε ακόμα μια περίεργη συνταγή με κιμά, δείτε αυτή εδώ με τον κιμά και τα μακαρόνια, που θα σας τρελάνει.

    Μπορείτε να βάλετε τον κιμά, με το ρύζι και το αυγό σε ένα μπολ και αφού τα αναμείξετε το τοποθετείτε στο τηγάνι. Συνταγή κορεάτικου στυλ με κιμά και ρύζι, που μπορεί να γίνει και χωρίς το κρέας.

    • 2 φλιτζάνια (365 g) βρασμένο ρύζι με ατμό
    • 6 oz (170 g) άπαχο βοδινό κρέας
    • 2 μεγάλα αυγά
    • 2 μίσχους των κρεμμυδιών
    • 3 σκελίδες σκόρδου
    • 1 σάλτσα σόγιας
    • 1 κουταλιά της σούπας gochujang (κόκκινη πιπεριά)
    • 2 κουταλάκια του γλυκού σησαμέλαιου (χρησιμοποίησα φρυγανισμένο σησαμέλαιο)


    Το διαβάσαμε εδώ

    Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά