Τα μυστικά για να σου πετύχει το προζύμι που θα βάλεις σε κάθε συνταγή αντί για μαγιά (photos)


    Η έλλειψη μαγιάς και η μανία μας με την ζαχαροπλαστική μας έσπρωξε στο να βρούμε εναλλακτικές που να μας βοηθήσουν να αντικαταστήσουμε το υλικό που μας λείπει και να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέ…

    ...λεσμα. Για παράδειγμα, ένα καρβέλι ψωμί ή λίγη ζύμη πίτσας να θες να φτιάξεις, πρέπει να έχεις μαγιά, νωπή ή ξηρή. Για να την αντικαταστήσεις με σόδα, κάνε κλικ εδώ. Ο Λευτέρη Σουλτάτος, ο σεφ και αγαπημένος της Βάσως Λασκαράκη, μας έδειξε με τα stories του στο Instagram και τον τρόπο...

    Η έλλειψη μαγιάς και η μανία μας με την ζαχαροπλαστική μας έσπρωξε στο να βρούμε εναλλακτικές που να μας βοηθήσουν να αντικαταστήσουμε το υλικό που μας λείπει και να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

    Για παράδειγμα, ένα καρβέλι ψωμί ή λίγη ζύμη πίτσας να θες να φτιάξεις, πρέπει να έχεις μαγιά, νωπή ή ξηρή. Για να την αντικαταστήσεις με σόδα, κάνε κλικ εδώ.

    Ο Λευτέρη Σουλτάτος, ο σεφ και αγαπημένος της Βάσως Λασκαράκη, μας έδειξε με τα stories του στο Instagram και τον τρόπο παρασκευής και τα μυστικά για μας πετύχει το προζύμι και δεν θέλει κόπο αλλά τρόπο. 

    Εντάξει, έχει λίγο κόπο, μιας και πρέπει να κάνεις υπομονή λίγες ημέρες για να έχεις έτοιμο το σωστό προζύμι. Παρακάτω θα δεις την εκτέλεση ακριβώς.

    Θυμήσου:

    Καθαρά χέρια

    Εμφιαλωμένο νερό

    3/4 νερό και 4/4 αλεύρι 

    Το διαβάσαμε εδώ

    Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά