Κόβει το πάνω μέρος από 6 πατάτες και τις βάζει στο ταψί – Μόλις προσθέσει το λάδι και άλλα 3 υλικά ακόμη… (Video)


    Κόβει το πάνω μέρος από 6 πατάτες και τις βάζει στο ταψί. Μόλις προσθέσει το ελαιόλαδο και άλλα 3 υλικά ακόμη… Η παρακάτω συνταγή με ψητές πατάτες έχουν μία φοβερή γέμιση που λιώνει και ρέει με κάθε…

    ... πηρουνιά. Αν θέλετε να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας με ένα συναρπαστικό ορεκτικό, μάθετε τη συνταγή που ακολουθεί. Βαρεθήκατε να τρώτε τα αυγά, την πατάτα και το μπέικον με τον παραδοσιακό τρόπο; Κάντε μία απλή συνταγή για να δώσετε μία άλλη εμφάνιση στο αγαπημένο σας...

    Κόβει το πάνω μέρος από 6 πατάτες και τις βάζει στο ταψί. Μόλις προσθέσει το ελαιόλαδο και άλλα 3 υλικά ακόμη… Η παρακάτω συνταγή με ψητές πατάτες έχουν μία φοβερή γέμιση που λιώνει και ρέει με κάθε πηρουνιά.

    Αν θέλετε να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας με ένα συναρπαστικό ορεκτικό, μάθετε τη συνταγή που ακολουθεί. Βαρεθήκατε να τρώτε τα αυγά, την πατάτα και το μπέικον με τον παραδοσιακό τρόπο; Κάντε μία απλή συνταγή για να δώσετε μία άλλη εμφάνιση στο αγαπημένο σας πρωινό

    Θα χρειαστείτε:

    • 6 μεσαίες πατάτες ομοιόμορφες
    • 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
    • αλάτι
    • 1/2 φλιτζάνι τηγανικοί κύβοι μπέικον
    • 1 φλιτζάνι τριμμένο τυρί τσένταρ
    • 1/2 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος
    • 2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο σχοινόπρασο

    Οδηγίες:

    1. Κόψτε την κορυφή και τη βάση από τις πατάτες έτσι ώστε να μπορούν να στέκονται.
    2. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε ένα μαχαίρι για να κόψετε έναν μικρό κώνο από κάθε πατάτα πριν χαράξετε τις άκρες.
    3. Ρίξτε λίγο ελαιόλαδο στις πατάτες και πασπαλήστε λίγο αλάτι. Ψήστε τις πατάτες σε όρθια θέση στους 200 ° C για 40 λεπτά.
    4. Τώρα γεμίστε τις πατάτες με μπέικον πριν προσθέσετε λίγο τυρί από πάνω και ψήστε για 10 ακόμη λεπτά.
    5. Για να ολοκληρώσετε, προσθέστε μια κουταλιά κρέμα γάλακτος με περισσότερο μπέικον και σχοινόπρασο στην κορυφή.

    Όπως μπορείτε να δείτε τώρα, αυτές οι γεμιστές πατάτες εκρήγνυνται με γεύση! Απλά σιγουρευτείτε ότι δεν καείτε στη λάβα του τυριού…

    Πηγή: idiva.gr

    Αυτός είναι ο λόγος που πρέπει να ρίχνετε τις πατάτες στο νερό πριν βράσει

    Το βράσιμο της πατάτας δεν είναι δα και πυρηνική φυσική αλλά έχει τα μυστικά του, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Tasting Table. Και ναι, ακόμη και σε ένα τόσο απλό πιάτο μπορεί να κάνουμε ένα τραγικό λάθος και σίγουρα δεν θα είναι το πρώτο, δείτε εδώ το μυστικό των σεφ για τις πιο νόστιμες πατάτες για να μην ξανακάνετε ποτέ λάθος.

    πατάτες βράσιμο

    Εάν θέλετε να βγαίνουν οι πατάτες σας ομοιόμορφα βρασμένες και να μην θρυμματίζονται ή να είναι μαλακές εξωτερικά και ωμές μέσα, δεν πρέπει να τις βάζετε σε νερό που βράζει, όπως δηλαδή κάνετε με τα περισσότερα λαχανικά σας. Αντίθετα, τοποθετήστε τις εξαρχής στην κατσαρόλα με το νερό πριν το βάλετε στο μάτι. Με αυτόν τον τρόπο θα βράσουν ομοιόμορφα.


    Το διαβάσαμε εδώ

    Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά