Σκέτη απόλαυση: Σοκολατένιο γλυκό ψυγείου με κεράσια


    Αυτό το γλυκό ψυγείου με κεράσι και σοκολάτα είναι θεϊκό και θα το λατρέψουν μικροί και μεγάλοι. Πρέπει να το δοκιμάσετε το, το γρηγορότερο δυνατόν!
    Αν θέλετε να εντυπωσιάσετε με μια ξεχωριστή συνταγ…


    Loading...


    Αυτό το γλυκό ψυγείου με κεράσι και σοκολάτα είναι θεϊκό και θα το λατρέψουν μικροί και μεγάλοι. Πρέπει να το δοκιμάσετε το, το γρηγορότερο δυνατόν!

    Αν θέλετε να εντυπωσιάσετε με μια ξεχωριστή συνταγή για επιδόρπιο, τότε σίγουρα πρέπει να ρίξετε μια ματιά σε αυτή τη συνταγή, αν πάλι δεν είστε και πολύ fan της σοκολάτας, δείτε εδώ το απόλυτο καλοκαιρινό γλυκό με ανανά και μπισκότα.

    Θα χρειαστείτε:

    • 2 κούπες λευκή σοκολάτα
    • 1 συσκευασία κρέμα marshmallow
    • 3/4 κούπας βούτυρο
    • 1/2 κούπα ζάχαρη
    • 3/4 κούπα κρέμα γάλακτος πλήρης
    • 1 πρέζα αλάτι
    • 1 κουταλιά σκόνη ζελέ με γεύσι κεράσι
    • 1/2 κούπα ψιλοκομμένα κεράσια
    • 280 γρ. μαύρη σοκολάτα κομμένη

    γλυκό ψυγείου κεράσια

    Εκτέλεση:

    • Σε μια κατσαρόλα, λιώνουμε το βούτυρο μαζί με την ζάχαρη, την κρέμα γάλακτος και μια πρέζα αλάτι. Αφήνουμε να πάρει βράση σε μέτρια φωτιά. Μόλις βράσει, ρίχνουμε την ζελατίνη και ανακατεύουμε.
    • 2. Μετά από 5 λεπτά βρασμού, αφαιρούμε την κατσαρόλα από την φωτιά.
    • 3. Ρίχνουμε το μείγμα σε λευκή σοκολάτα και την κρέμα marshmallow σε ένα μεγάλο μπολ. Ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει η σοκολάτα και να γίνει ομοιογενές το μείγμα.
    • 4. Προσθέτουμε τα κεράσια.
    • 5. Ρίχνουμε το μείγμα σε ένα ταψί, που έχουμε απλώσει στην βάση αλουμινόχαρτο.
    • 6. Βάζουμε στο ψυγείο για 20 λεπτά.
    • 7. Στον φούρνο μικροκυμάτων, λιώνουμε την μαύρη σοκολάτα.
    • 8. Ρίχνουμε την λιωμένη σοκολάτα πάνω από την κρέμα και βάζουμε στο ψυγείο για 4 ώρες ή για όλο το βράδυ. Κόβουμε σε μικρά τετράγωνα κομμάτια.

    Πεντανόστιμο και ελαφρύ γλυκό ψυγείου με ινδοκάρυδο και ζαχαρούχο γάλα

    Θέλετε να φάτε ένα λαχταριστό αλλά και ανάλαφρο γλυκό ψυγείου; Το Athensmagazine.gr σας έχει την πιο νόστιμη πρόταση. Φτιάξτε γλυκό με ινδοκάρυδο και ζαχαρούχο γάλα. Πρόκειται για μια εύκολη αλλά και γρήγορη συνταγή που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι. Σε περίπτωση όμως, που δε σας αρέσει το ινδοκάρυδο, δείτε εδώ μια άλλη συνταγή για γλυκό με ανανά και μπισκότα.

    Υλικά:

    • 1 γάλα ζαχαρούχο
    • 1 φυτική κρέμα γάλακτος
    • 3 τεμάχια κρέμα στιγμής
    • 1 λίτρο φρέσκο γάλα
    • 2 πακέτα μπισκότα πτι μπερ
    • 250 γρ. ινδοκάρυδο

    γλυκό ψυγείου ινδοκάρυδο

    Εκτέλεση:

    • Χτυπάμε τη φυτική κρέμα γάλακτος με το μίξερ να γίνει σαντιγί. Σε άλλο μπολ χτυπάμε τις κρέμες στιγμής με το φρέσκο γάλα και στη συνέχεια το ζαχαρούχο γάλα.
    • Ενώνουμε απαλά να ενωθούν τα υλικά μας. Σπάμε τα μπισκότα σε μικρά κομμάτια και τα προσθέτουμε. Ρίχνουμε ινδοκάρυδο και ανακατεύουμε.
    • Πασπαλίζουμε με ινδοκάρυδο τη βάση ενός μεγάλου τάπερ, ρίχνουμε το μείγμα με τα μπισκότα και πασπαλίζουμε την επιφάνεια με το υπόλοιπο ινδοκάρυδο..
    • Διατηρούμε το γλυκό στο ψυγείο.


    Το διαβάσαμε εδώ

    Διαβάστε περισσότερα...
    Loading...