Ο απίθανος λόγος που η καuτερή πάπρικα είναι απαγορευτική για τα μπιφτέκια


    Τα μπιφτέκια μπορεί θεωρητικά να είναι από τα πιο απλά γεύματα που μπορεί να φτιάξει ακόμη και ένας… ερασιτέχνης. Έχουν όμως κι αυτά τα μικρά τους μυστικά και κάποια λάθη που θα πρέπει να αποφύγουμε…


    Loading...


    Τα μπιφτέκια μπορεί θεωρητικά να είναι από τα πιο απλά γεύματα που μπορεί να φτιάξει ακόμη και ένας… ερασιτέχνης. Έχουν όμως κι αυτά τα μικρά τους μυστικά και κάποια λάθη που θα πρέπει να αποφύγουμε. Δείτε εδώ για ποιο λόγο δεν πρέπει να ζυμώνετε τα μπιφτέκια σας με λευκό ψωμί.

    Πολλοί είναι εκείνοι που συνηθίζουν εκτός από τα συνηθισμένα μπαχαρικά όπως αλάτι, πιπέρι ή ρίγανη να προσθέτουν και πάπρικα. Αυτό όμως είναι ένα μέγιστο λάθος που μπορείτε να κάνετε! Ο λόγος;

    μπιφτέκια πάπρικα

    Αν θέλετε να διατηρήσετε την κουζίνα και τη μαγειρική σας παραδοσιακή τότε θα πρέπει να γνωρίζετε πως τέτοιου είδους μπαχαρικά κανονικά χρησιμοποιούνται στους κεφτέδες, μια “παραλλαγή” των μπιφτεκιών σε μια πιο… βαριά εκδοχή τους με περισσότερα μπαχαρικά και κυρίως περισσότερο… λάδι! Κι αυτό δεν είναι το μοναδικό λάθος που μπορούμε να κάνουμε με τα μπιφτέκια μας, δείτε εδώ ποιο μυρωδικό απαγορεύεται δια ροπάλου να βάλουμε.

    Ένας ακόμη λόγος είναι πως η πάπρικα μπορεί να δώσει μια πικρή γεύση στα μπιφτέκια σας εάν προστεθεί σε μεγάλη ποσότητα κάτι το οποίο σίγουρα δεν θέλετε.

    Ρίξτε μαζί με τα μπιφτέκια σας αυτό το μυρωδικό στη σχάρα – Θα τα απογειώσει

    Τα μπιφτέκια και τα burger είναι ένα φαγητό ιδιαίτερα αγαπητό σε μικρούς και μεγάλους και είναι ένα από τα πιο απλά και νόστιμα φαγητά που μπορεί να φτιάξει ακόμη και ένα εργένης. Κι όμως, όσο περίεργο κι αν σας φαίνεται ακόμη και σε ένα τέτοιο φαγητό μπορεί να κάνουμε λάθη, για παράδειγμα, δείτε εδώ για ποιο λόγο δεν πρέπει να βάζετε σκόρδο στα μπιφτέκια σας. Ωστόσο, υπάρχουν και κάποια μικρά μυστικά που μπορούν να απογειώσουν το γεύμα σας κι ένα τέτοιο θα σας δείξουμε και σήμερα.

    Μπιφτέκια μυρωδικό

    Το καλοκαίρι ενδείκνυται για μπαρμπεκιού και ψήσιμο στη σχάρα, τι μπορείτε όμως να κάνετε για να βγουν πιο ζουμερά και γευστικά τα μπιφτέκια σας; Πριν τα βάλετε στη σχάρα μπορείτε να ρίξετε κάρβουνα δενδρολίβανο ή θυμάρι, ή λουίζα. Τα μυρωδικά αυτά θα δώσουν μια πιο έντονη γεύση στα μπιφτέκια σας και μια ιδιαίτερη μυρωδιά καπνιστού. Την επόμενη φορά λοιπόν που θα ψήσετε μπιφτέκια ξέρετε τι πρέπει να κάνετε.


    Το διαβάσαμε εδώ

    Διαβάστε περισσότερα...
    Loading...