Ο Άκης Πετρετζίκης φτιάχνει ψητό ανανά


  Ο ανανάς είναι ένα απίστευτα νόστιμο και υγιεινό τροπικό φρούτο. Προήλθε από τη Νότια Αμερική, όπου οι πρώτοι Ευρωπαίοι εξερευνητές το ονόμασαν από την ομοιότητά του με ένα κουκουνάρι. Αυτό το δημοφιλ…


  Loading...


  Ο ανανάς είναι ένα απίστευτα νόστιμο και υγιεινό τροπικό φρούτο. Προήλθε από τη Νότια Αμερική, όπου οι πρώτοι Ευρωπαίοι εξερευνητές το ονόμασαν από την ομοιότητά του με ένα κουκουνάρι. Αυτό το δημοφιλές φρούτο είναι γεμάτο με θρεπτικά συστατικά, αντιοξειδωτικά και άλλες χρήσιμες ενώσεις, όπως ένζυμα που μπορούν να καταπολεμήσουν τη φλεγμονή και τις ασθένειες. Ο ανανάς και οι ενώσεις του έχουν συνδεθεί με πολλά οφέλη για την υγεία, όπως η ενίσχυση της πέψης, η ενίσχυση της ανοσίας και η επιτάχυνση της ανάρρωσης από τη χειρουργική επέμβαση.

  Είναι επίσης μια εξαιρετική πηγή βιταμίνης C, βιταμινών Β, φυτικών ινών και μετάλλων όπως το μαγγάνιο. Ανανά μπορείς να βρεις στα σούπερ μάρκετ φρέσκο, κατεψυγμένο και κονσερβοποιημένο, καθιστώντας το φρούτο αυτό μια επιλογή που μπορείς να κάνεις όλο το χρόνο. Τώρα με τον Άκη Πετρετζίκη μπορείς να τον δοκιμάσεις και ψητό, οπότε το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μπεις στο akispetretzikis.com και να δεις πώς θα τον φτιάξεις.


  Το διαβάσαμε εδώ

  Διαβάστε περισσότερα...
  Loading...