Δίπλωσε ένα αλουμινόχαρτο και έβαλε πάνω μπέικον – Στη συνέχεια το έβαλε στο φούρνο και…


    Το Athensmagazine,gr μετά την τέλεια συνταγή με το μπέικον και τις πατάτες, θα σας παρουσιάσει ένα σούπερ μυστικό για να μαγειρεύετε εύκολα το αγαπημένο σας αλλαντικό. Το μόνο που έχετε να κάνετε είνα…

    ...ι να αγοράσετε αλουμινόχαρτο.Συγκεκριμένα, αν σας αρέσει το μπέικον και το προτιμάτε για το πρωινό σας, το παρακάτω τέχνασμα θα αλλάξει τον τρόπο που μαγειρεύατε μέχρι σήμερα. Το παρακάτω βίντεο δημοσιεύτηκε στο Youtube και στο κανάλι "America'Το Athensmagazine,gr μετά την τέλεια συνταγή...

    Το Athensmagazine,gr μετά την τέλεια συνταγή με το μπέικον και τις πατάτες, θα σας παρουσιάσει ένα σούπερ μυστικό για να μαγειρεύετε εύκολα το αγαπημένο σας αλλαντικό. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αγοράσετε αλουμινόχαρτο.

    Συγκεκριμένα, αν σας αρέσει το μπέικον και το προτιμάτε για το πρωινό σας, το παρακάτω τέχνασμα θα αλλάξει τον τρόπο που μαγειρεύατε μέχρι σήμερα. Το παρακάτω βίντεο δημοσιεύτηκε στο Youtube και στο κανάλι “America’Το Athensmagazine,gr μετά την τέλεια συνταγή με το μπέικον και τις πατάτες, θα σας παρουσιάσει ένα σούπερ μυστικό για να μαγειρεύετε εύκολα το αγαπημένο σας αλλαντικό. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αγοράσετε αλουμινόχαρτο.s Test Kitchen” και θα μας διδάξει, με μερικές συμβουλές, πώς θα δημιουργήσουμε τη δική μας σχάρα για να μαγειρεύουμε με τέλειο τρόπο το μπέικον μας.

    Ξεκινήστε διπλώνοντας ένα αλουμινόχαρτο με τον τρόπο που θα δείτε παρακάτω:

    Μέσα σε ψωμί του τοστ έβαλε μπέικον και αυγό – Το αποτέλεσμα θα σας ξετρελάνει

    Σε ποιον δεν αρέσουν τα αυγά και το μπέικον; Αν είστε λάτρεις αυτών έχουμε μια πολύ εύκολη και απλή συνταγή που θα λατρέψετε, και πρέπει να την δοκιμάσετε!

    Αν έχετε βαρεθεί να τρώτε κάθε μέρα δημητριακά για το πρωινό σας, η αναζήτησή σας για την τέλεια συνταγή μόλις τελείωσε. Με αυγά και μπέικον μπορείτε να φτιάξετε μέχρι και μακαρόνια, αν και αυτή η συνταγή παρακάτω είναι το ίδιο ιδιαίτερη.

    Στο παρακάτω βίντεο, ο αγαπημένος μας YouTuber YoYoMax12 δημιουργεί «φωλιές» με μπέικον και αυγό που δε θα αφήσουν κανέναν ασυγκίνητο.

    Έβαλε το μπέικον στο μπλέντερ μαζί με αυγά – Έφτιαξε τα δικά του μακαρόνια

    Κάντε μια πραγματικά πρωτότυπη, γευστική και εύκολη συνταγή με μπέικον και αυγά. Μπορείτε να δημιουργήσετε τα δικά σας μακαρόνια! Δείτε παρακάτω την εκτέλεση της συνταγής καθώς και τα υλικά που θα χρειαστείτε.

    • Βάζουμε το μπέικον που το έχουμε ψήσει στον φούρνο μέσα στο μπλέντερ.
    • Βάζουμε μπροστά και το κάνουμε μικρά μικρά κομματάκια!
    • Ρίξτε το μείγμα μέσα σε αλεύρι.
    • Χτυπήστε τα αυγά.
    • Ρίξτε τα στο μείγμα με το αλεύρι και το μπέικον.
    • Μετά απο ώρα αφού το έχετε πλάσει σωστά, κάντε το μια μπάλα.
    • Βάλτε την μπάλα μέσα σε ένα ταψί και σφραγίστε το για 45 λεπτά.
    • Μετά απο 45 λεπτά βγάλτε το απο το ταψάκι και κόψτε το όπως φαίνεται στην εικόνα παρακάτω.
    • Περάστε το απο την μηχανή όπως βλέπετε στην εικόνα.
    • σπιτικά μακαρόνια
    • Φτιάξτε αυτά τα σχήματα…
    • Κόψτε τα μετά σε μέγεθος μακαρονιού..
    • Τα μακαρόνια σας ειναι έτοιμα! Μπορείτε να τα βράσετε με νερό!

    Είστε έτοιμοι! Μπορείτε να δείτε ακόμα μια πρωτότυπη συνταγή με μπέικον εδώ, αν σας αρέσει να πειραματίζεστε.

    μακαρονάδα

    Το διαβάσαμε εδώ

    Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά