Σοκολατόπιτα της τεμπέλας: Πεντανόστιμη συνταγή χωρίς βούτυρο και αυγά που δεν χρειάζεται μίξερ


    (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

    Σοκολατόπιτα της τεμπέμας – Εύκολη συνταγή: Οι περισσότερες νοικοκυρές επιθυμούν να έχουν στο ψυγείο τους ένα γλυκό. Αυτό, διότι θέλου…

    ...�ιότι θέλουν να κεράσουν κάποιο μέλος της οικογένειάς τους ή κάποιο άτομο, το οποίο επισκέπτεται το νοικοκυριό τους. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να φτιάξετε ένα γλυκό, το οποίο να έχει γεύση σοκολάτας, η λύση είναι μία. Μπορείτε να φτιάξετε τη σοκολατόπιτα της...


    Σοκολατόπιτα της τεμπέμας – Εύκολη συνταγή: Οι περισσότερες νοικοκυρές επιθυμούν να έχουν στο ψυγείο τους ένα γλυκό. Αυτό, διότι θέλουν να κεράσουν κάποιο μέλος της οικογένειάς τους ή κάποιο άτομο, το οποίο επισκέπτεται το νοικοκυριό τους.


    Σε περίπτωση που επιθυμείτε να φτιάξετε ένα γλυκό, το οποίο να έχει γεύση σοκολάτας, η λύση είναι μία. Μπορείτε να φτιάξετε τη σοκολατόπιτα της τεμπέλας. Είναι ένα εύκολο, γρήγορο, οικονομικό και γευστικό γλυκό, το οποίο αναμένεται να σας «λύσει» τα χέρια. Το βέβαιο είναι πως το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει και θα το κάνετε ξανά.

    Σοκολατόπιτα της τεμπέμας – Εύκολη συνταγή: Ακολουθούν τα υλικά της συνταγής, καθώς και οδηγίες για την εκτέλεσή της

    Σοκολατόπιτα της τεμπέμας – Εύκολη συνταγή: Υλικά συνταγής

    – 1 φλιτζάνι αλεύρι
    – 1 1/5 φλιτζάνι κακάο
    – 1 φλιτζάνι ζάχαρη
    – 1 βανιλια
    – 1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ
    – 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
    – 1 φλιτζάνι νερό



    Σοκολατόπιτα της τεμπέμας – Εύκολη συνταγή: Εκτέλεση συνταγής

    – Σε ένα μπολ ρίχνουμε το αλεύρι, το νερό και το μπέικιν πάουντερ.
    – Ανακατεύουμε καλά, τα υλικά μας.
    – Στη συνέχεια, προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά.
    – Επιπλέον, συνεχίζουμε το ανακάτεμα έως ότου να ομογενοποιηθούν όλα τα υλικά μας.
    – Σε περίπτωση που χρειαστεί, προσθέτουμε λίγο παραπάνω αλεύρι ή νερό.
    – Ρίχνουμε όλα τα υλικά μας σε ένα ταψί.
    – Προθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 180 βαθμούς Κελσίου.
    – Ψήνουμε στο φούρνο, τα υλικά μας, στους 180 βαθμούς Κελσίου για περίπου τριάντα λεπτά (σ.σ. μισή ώρα).


    Το διαβάσαμε εδώ

    Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά