Νηστίσιμες τηγανίτες που γίνονται αφράτες μέσα και τραγανές έξω, για όταν θέλουμε να φάμε κάτι στα γρήγορα


    (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

    Νηστίσιμες τηγανίτες: Επιθυμείτε να κάνετε ένα εύκολο, γρήγορο, οικονομικό, γευστικό, αλλά και νηστίσιμο γλυκό; Θέλετε να έχετε κάποιο έτοιμ…

    ...�ποιο έτοιμο γλυκό για όλες τις ώρες της ημέρας; Μην αγχώνεστε. Δεν συντρέχουν λόγοι ανησυχίας. Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να ακολουθήσετε κατά γράμμα, την παρακάτω συνταγή. Νηστίσιμες τηγανίτες – Εύκολη συνταγή: Ακολουθούν τα υλικά, καθώς και αναλυτικές...


    Νηστίσιμες τηγανίτες: Επιθυμείτε να κάνετε ένα εύκολο, γρήγορο, οικονομικό, γευστικό, αλλά και νηστίσιμο γλυκό; Θέλετε να έχετε κάποιο έτοιμο γλυκό για όλες τις ώρες της ημέρας; Μην αγχώνεστε. Δεν συντρέχουν λόγοι ανησυχίας. Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να ακολουθήσετε κατά γράμμα, την παρακάτω συνταγή.


    Νηστίσιμες τηγανίτες – Εύκολη συνταγή: Ακολουθούν τα υλικά, καθώς και αναλυτικές οδηγίες για την εκτέλεσή τους

    Νηστίσιμες τηγανίτες – Εύκολη συνταγή: Υλικά συνταγής

    – 500 γραμμάρια αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
    – Χυμός από 3-4 πορτοκάλια
    – Ξύσμα από 1/2 πορτοκάλι ακέρωτο
    – 1 κουταλιά της σούπας ζάχαρη
    – 1/2 κούπα νερό σπορέλαιο για το τηγάνισμα
    – Μέλι, για το σερβίρισμα
    – Κανέλα, για το πασπάλισμα
    – Τριμμένα καρύδια, για το πασπάλισμα

    * Προσοχή: Τα συγκεκριμένα υλικά αφορούν επτακόσια γραμμάρια μείγματος.



    Νηστίσιμες τηγανίτες – Εύκολη συνταγή: Εκτέλεση συνταγής

    – Ανακατεύουμε σε ένα μπολ, με έναν αυγογδάρτη, το αλεύρι, τον χυμό, το ξύσμα, τη ζάχαρη και σιγά-σιγά το νερό. Κάνουμε τη συγκεκριμένη διαδικασία έως ότου να έχουμε ένα σωστό χυλό (σ.σ. όχι πάρα πολύ υδαρή, ούτε όμως και σφιχτό).
    – Ρίχνουμε ελάχιστο σπορέλαιο σε ένα αντικολλητικό τηγάνι.
    – Βάζουμε, το σπορέλαιό μας, στη φωτιά.
    – Όταν κάψει, ρίχνουμε κουταλιές από τον χυλό.
    – Γυρίζουμε και από την άλλη μεριά τις τηγανίτες μας για να πάρουν χρώμα.
    – Βγάζουμε, τις τηγανίτες μας, με μια τρυπητή κουτάλα πάνω σε μια πιατέλα, με απορροφητικό χαρτί κουζίνας.
    – Σερβίρουμε, με μέλι, κανέλα, αλλά και καρύδια.


    Το διαβάσαμε εδώ

    Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά