Πήρε 1 κιλό κιμά και τον «έκοψε» σε 6 «φέτες» – Το αποτέλεσμα αυτής της συνταγής είναι βγαλμένο από όνειρο!


    Κεφτεδάκια: Αυτή η συνταγή έχει τις ρίζες της στις Βρετανικές Παρθένες Νήσους και τη Σκωτία. Τρώγονται ζεστά ή κρύα, και μπορείτε να τα απολαύσετε ακόμα και σε σάντουιτς, ο λόγος για κεφτεδάκια γεμιστ…

    ...ά με αυγό που σίγουρα θα ξετρελαθούν μικροί και μεγάλοι!Το Athensmagazine.gr σας προτείνει να δείτε και άλλη μια συνταγή για την πιο γρήγορη και νόστιμη τυρόπιτα που θα ζητούν συνέχεια τα παιδιά σας - Όλο το… κόλπο είναι σε αυτό το μυρωδικό.Κεφτεδάκια γεμιστά με αυγάΓια 6 κεφτεδάκιαΧρόνος...

    Κεφτεδάκια: Αυτή η συνταγή έχει τις ρίζες της στις Βρετανικές Παρθένες Νήσους και τη Σκωτία. Τρώγονται ζεστά ή κρύα, και μπορείτε να τα απολαύσετε ακόμα και σε σάντουιτς, ο λόγος για κεφτεδάκια γεμιστά με αυγό που σίγουρα θα ξετρελαθούν μικροί και μεγάλοι!

    Το Athensmagazine.gr σας προτείνει να δείτε και άλλη μια συνταγή για την πιο γρήγορη και νόστιμη τυρόπιτα που θα ζητούν συνέχεια τα παιδιά σας – Όλο το… κόλπο είναι σε αυτό το μυρωδικό.

    Κεφτεδάκια γεμιστά με αυγά

    Για 6 κεφτεδάκια

    Χρόνος προετοιμασίας: 20 λεπτά (συν το χρόνο ψυγείου)

    Χρόνος μαγειρέματος: 6 λεπτά ανά παρτίδα

    κεφτεδακια-αυγο

    • 6 βραστά αυγά, καθαρισμένα
    • 500 γραμμάρια χοιρινό κιμά
    • 500 γραμμάρια βόειο κιμά
    • 1 μικρό κόκκινο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
    • 1 σκελίδα (περίπου 1 κουταλάκι του γλυκού) σκόρδο, λιωμένο
    • 1 κουταλάκι του γλυκού ήπια μουστάρδα
    • 2 κουταλιές της σούπας φρέσκο ​​ψιλοκομμένο μαϊντανό
    • Αλάτι και πιπέρι
    • 2 φλιτζάνια ​​φρυγανιά
    • 3 αυγά, ελαφρώς χτυπημένα
    • 1 φλιτζάνι για όλες τις χρήσεις αλεύρι
    • Φυτικό λάδι, για βαθύ τηγάνισμα

    Μόλις έχετε βράσει τα αυγά σας και έχετε συγκεντρώσει όλα τα υλικά, η προετοιμασία είναι πολύ απλή! Απλά χρησιμοποιήστε τα χέρια σας για να αναμείξετε το χοιρινό και το μοσχαρίσιο κιμά, το κρεμμύδι, το σκόρδο, τα μυρωδικά και τα μπαχαρικά, και στη συνέχεια διαμορφώστε το μείγμα γύρω από τα αυγά. Βουτήξτε τα στη φρυγανιά, τηγανίστε τα και καλή σας όρεξη!

    Αφού τα βουτήξετε στην ψίχα, σκεπάστε τα με πλαστική μεμβράνη και τοποθετήστε τα στο ψυγείο για περίπου μισή ώρα. Η φρυγανιά θα σταθεροποιηθεί και θα τηγανιστούν καλύτερα.

    Για να ελέγξετε αν το λάδι τηγανίσματος είναι έτοιμο, ρίξτε ένα κομματάκι ψωμί όσο καίει το λάδι. Αν το ψωμί πάρει γρήγορα χρώμα χωρίς να απορροφήσει το λάδι, σημαίνει ότι το λάδι είναι έτοιμο.

    Το διαβάσαμε εδώ

    Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά