Το κόλπο για πιο τραγανές και νόστιμες τηγανιτές πατάτες!


Οι τητανιτές πατάτες αποτελούν το ιδανικό συνοδευτικό για το πιο απλό μέχρι το πιο περίπλοκο γεύμα ή δείπνο. Έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί όταν είναι ζεστές τις τρώμε όλες και όταν κρυώνουν δεν είναι τό…


Loading...


Οι τητανιτές πατάτες αποτελούν το ιδανικό συνοδευτικό για το πιο απλό μέχρι το πιο περίπλοκο γεύμα ή δείπνο. Έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί όταν είναι ζεστές τις τρώμε όλες και όταν κρυώνουν δεν είναι τόσο νόστιμες;

Μερικές φορές, ωστόσο, όσο κι αν προσπαθούμε δεν μπορούμε να φτιάξουμε τις ιδανικά τραγανές και νόστιμες πατάτες.

Υπάρχει ένα υλικό που μπορείτε να χρησιμοποιείτε για να πετυχαίνετε το τέλειο αποτέλεσμα. Και αυτό δεν είναι άλλο από το αλεύρι. Σαν πρώτο βήμα, επιλέξτε πατάτες ιδανικές για το τηγάνι ή πιο παλιές που θα έχουν λιγότερη υγρασία. Στη συνέχεια κόψτε τις πατάτες, βάλτε τις σε κρύο αλατισμένο νερό και αφήστε τις για περίπου δέκα λεπτά.

undefined

Στη συνέχεια απλώστε σε ένα σκεύος μια κούπα αλεύρι σε συνδυασμό (αν θέλετε) με πάπρικα, αλάτι και ξερό σκόρδο.

Σκουπίστε πολύ καλά καλά για να φύγει η υγρασία και ρίξτες στο μείγμα αλευριού, τηγανίστε τις πατάτες λίγες λίγες σε καuτό λάδι μέχρι να γίνουν χρυσαφένιες. Απόλαυσε τις πιο νόστιμες πατάτες που έχετε φτιάξει ποτέ.

Εύκολες και λαχταριστές τηγανητές τυροβόμβες!

Εύκολες και λαχταριστές ωραίες τηγανητές τυροβόμβες και μετά μπορείτε να φτιάξετε την πιο εύκολη βασιλόπιτα χωρίς μίξερ!

undefined

Καθώς ετοιμαζόμαστε για το πρωτοχρονιάτικο τραπέζι, παρακάτω μια ωραία και εύκολη συνταγή για ένα ωραίο σνακ.

Υλικά:

  • 250 γρ φέτα
  • 250 γρ κίτρινα τυριά (κασέρι, γκούντα, κεφαλογραβιέρα ή ρεγκάτο)
  • 2 ασπράδια αυγού + 1 κρόκος
  • Γαλέτα
  • 3 κουταλιές της σούπας αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 2 κουταλιές της σούπας κοφτές κορν φλάουρ
  • μυρωδικά της αρεσκείας σας
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • αραβοσιτέλαιο για το τηγάνισμα

Εκτέλεση:

  1. Σε ένα μπολ βάζουμε τα τυριά, τα αβγά, τα μυρωδικά, το κορν φλάουρ, το αλατοπίπερο και ανακατεύουμε πολύ καλά.
  2. Καλύπτουμε το μείγμα με μεμβράνη και το βάζουμε για ψυγείο για μια ώρα για να σφίξει η ζύμη.
  3. Πλάθουμε τη ζύμη σε μπαλάκια.
  4. Τα περνάμε από το μπολ που έχουμε τη γαλέτα με το αλεύρι.
  5. Τηγανίζουμε στο αραβοσιτέλαιο που το έχουμε βάλει να κάψει.


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...