Θρίλερ με τον 41χρονο που αγνοείται: Έπεσε τελικά στη θάλασσα από το πλοίο; Όλα όσα αποκαλύπτει μάρτυρας! (Video)


Θρίλερ επικρατεί με τον 41χρονο που αγνοείται από το βράδυ της Παρασκευής, όταν σύμφωνα από μάρτυρα του πλοίου “Blue Star 2” έπεσε στη θάλασσα.
Το πλοίο εκείνη τη στιγμή βρισκόταν στα ανοιχτά του Σου…

...νίου. Παρά τη μεγάλη κινητοποίηση των αρχών από θαλάσσης και αέρος, δε βρέθηκε κανένα στοιχείο στη θαλάσσια περιοχή. Στο πλοίο έγινε καταμέτρηση των επιβαινόντων και έγινε αντιληπτό ποιος επιβάτης έλειπε. Ο μάρτυρας που κινητοποίησε τις αρχές είπε ότι κάποιος άνδρας στην...

Θρίλερ επικρατεί με τον 41χρονο που αγνοείται από το βράδυ της Παρασκευής, όταν σύμφωνα από μάρτυρα του πλοίου “Blue Star 2” έπεσε στη θάλασσα.

Το πλοίο εκείνη τη στιγμή βρισκόταν στα ανοιχτά του Σουνίου. Παρά τη μεγάλη κινητοποίηση των αρχών από θαλάσσης και αέρος, δε βρέθηκε κανένα στοιχείο στη θαλάσσια περιοχή. Στο πλοίο έγινε καταμέτρηση των επιβαινόντων και έγινε αντιληπτό ποιος επιβάτης έλειπε.

Ο μάρτυρας που κινητοποίησε τις αρχές είπε ότι κάποιος άνδρας στην άκρη στο κατάστρωμα με ένα ποτήρι καφέ και μετά δεν τον ξαναείδε, εικάζοντας ότι είχε πέσει στο νερό.

Ο 41χρονος Χρήστος επέστρεφε στην Κάλυμνο. Η οικογένειά του αγωνία για την τύχη του. «Ήταν μια χαρά! Δεν είχε κανένα λόγο να αυτοκτονήσει» υποστηρίζει.

Η δικηγόρος της οικογένειας του, Νομική Κυπραίου, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» εξήγησε ότι μίλησε με τον ξενοδόχο του καταλύματος στην Αθήνα, όπου διέμεινε ο αγνοούμενος. Όπως είπε ο ίδιος, έφυγε στις 12 το μεσημέρι στις 7 Φεβρουαρίου. Κατά τη διαμονή του ήταν ευδιάθετος και τον επισκέφθηκε στο ξενοδοχείο η κοπέλα του. Τον βοήθησε μάλιστα να της αγοράσει λουλούδια.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά