Πάστα μερέντα: Μαμαδίστικη συνταγή για την πιο λαχταριστή σοκολατένια απόλαυση


    Πάστα μερέντα: Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά. Δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα από το να δημιουργήσετε μία λαχταριστή και δροσιστική πάστα. Πόσο μάλλον, όταν αυτή η πάστα είναι φτιαγμένη από μερέντα. …


    Πάστα μερέντα: Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά. Δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα από το να δημιουργήσετε μία λαχταριστή και δροσιστική πάστα. Πόσο μάλλον, όταν αυτή η πάστα είναι φτιαγμένη από μερέντα. Για να τη δημιουργήσετε, δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τα βήματα, που βρίσκονται παρακάτω. Αναλυτικότερα:

    Πάστα μερέντα – Συνταγή για γλυκό: Ακολουθούν τα υλικά της συνταγής, καθώς και αναλυτικές οδηγίες για την εκτέλεσή της Πάστα μερέντα – Συνταγή για γλυκό: Υλικά συνταγής

    – 3 αυγά – 150 γραμμάρια ζάχαρη – 120 γραμμάρια ηλιέλαιο – 200 γραμμάρια γάλα – Μια βανίλια σε υγρή μορφή – Ανακατεύουμε όλα μαζί αυτά Και ρίχνουμε στο μείγμα 300 γραμμαρίων αλεύρι για όλες τις χρήσεις – 1 μπέικιν πάουντερ – 2 κουταλιές της σούπας κακάο

    Υλικά για το γλάσο: – 200 γραμμάρια κουβερτούρα – 100 γραμμάρια γάλα ζεστό – Μία κουταλιά του γλυκού μέλι

    Πάστα μερέντα: Μαμαδίστικη συνταγή για την πιο λαχταριστή σοκολατένια απόλαυση - Εικόνα 1

    Πάστα μερέντα – Συνταγή για γλυκό: Εκτέλεση συνταγής

    – Αλειφτούμε ένα ταψάκι με λίγο ηλιέλαιο και πασπαλίζουμε με αλεύρι – Ρίχνουμε το μείγμα και ψήνουμε στους 180 σε αντιστάσεις για 20 λεπτά – Μόλις το βγάλουμε από τον φούρνο κάνουμε οδοντογλυφίδα η με πιρούνι πολλές τρύπες και ρίχνουμε 300 γρ κρύο γάλα – Αφήνουμε να κρυώσει – Για την κρέμα δυο μορφατ κρύα άχνη ζάχαρη ένα σφηνάκι κονιάκ και 3 γεμάτες κουταλιές σούπας μερέντα – Βάζουμε την κρέμα πάνω στο παντεσπάνι μας και αφήνουμε καν κρυώσει καμία ώρα στο ψυγείο.

    Πηγή

    Το διαβάσαμε εδώ

    Διαβάστε περισσότερα...