Η συνταγή για το απόλυτο αλμυρό κέικ της Βίκυς Καγιά


    Μάνα και μαγείρισσα δηλώνει η Βίκυ Καγιά, πέρα από τις υπόλοιπες ιδιότητές της. Η κριτής του GNTM αποφάσισε να δείξει στις φίλες τηλεθεάτριές της την δική της συνταγή για το αλμυρό κέικ που λατρεύει η…

    ... οικογένειά της.  Η Καγιά αποκάλυψε πως η κόρη και ο γιος της μπαίνουν στην κουζίνα μαζί της και την βοηθούν πάντα να φτιάχνει το κέικ αυτό. Τα κέικ τα λατρεύει η οικογένεια της Καγιά και φροντίζει εκτός από γλυκά κέικ να φτιάχνει αλμυρά κέικ επίσης. Βάζουμε τα υγρά υλικά μαζί...

    Μάνα και μαγείρισσα δηλώνει η Βίκυ Καγιά, πέρα από τις υπόλοιπες ιδιότητές της. Η κριτής του GNTM αποφάσισε να δείξει στις φίλες τηλεθεάτριές της την δική της συνταγή για το αλμυρό κέικ που λατρεύει η οικογένειά της. 

    Η Καγιά αποκάλυψε πως η κόρη και ο γιος της μπαίνουν στην κουζίνα μαζί της και την βοηθούν πάντα να φτιάχνει το κέικ αυτό. Τα κέικ τα λατρεύει η οικογένεια της Καγιά και φροντίζει εκτός από γλυκά κέικ να φτιάχνει αλμυρά κέικ επίσης.

    Βάζουμε τα υγρά υλικά μαζί και τα στερεά υλικά μαζί. Το συγκεκριμένο κέικ δεν χρειάζεται να το χτυπήσεις με το μίξερ. Η Βίκυ προτείνει να χρησιμοποιούμε σκληρό αλεύρι. Θυμήσου να ρίξεις τελευταία τα χτυπημένα αυγά στο πλάι του μπολ και να ανακατέψεις σιγά σιγά. 

    Ψήνεις για 25 λεπτά στους 165 βαθμούς. 

    Υλικά:

    8 αυγά καλά χτυπημένα,

    500γρ. αλεύρι,

    40γρ. baking powder,

    ματσάκι φρέσκο θυμάρι,

    300γρ κασέρι,

    100γρ. κρεμμύδι ψιλοκομμένο,

    300γρ. ντοματίνια,

    150γρ. ελιές χωρίς κουκούτσι,

    400γρ. γάλα,

    ½ ματσάκι σχινόπρασο,

    150ml ελαιόλαδο,

    αλάτι, πιπέρι, κόκκινο πιπέρι.

    Το διαβάσαμε εδώ

    Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά