Απίθανη συνταγή για να φτιάξετε αλεύρι που φουσκώνει μόνο του


    Το αλεύρι που φουσκώνει μόνο του (τύπου φαρίνα) είναι ένα βασικό συστατικό σε τόσες πολλές νόστιμες συνταγές Εδώ θα μάθετε πώς να φτιάξετε το δικό σας αλεύρι με αυτή την γρήγορη και εύκολη συνταγή. Το…


    Το αλεύρι που φουσκώνει μόνο του (τύπου φαρίνα) είναι ένα βασικό συστατικό σε τόσες πολλές νόστιμες συνταγές Εδώ θα μάθετε πώς να φτιάξετε το δικό σας αλεύρι με αυτή την γρήγορη και εύκολη συνταγή. Το μόνο που χρειάζεστε είναι 3 απλά συστατικά!

    Σας έτυχε ποτέ να αρχίσετε μια συνταγή και συνειδητοποιήσετε ότι δεν έχετε αρκετό από το συγκεκριμένο συστατικό που ζητείται σε αυτή τη συνταγή; Είναι απογοητευτικό όταν συμβαίνει. Γι αυτό με αυτή τη συνταγή θα έχετε πάντα αλεύρι όταν το χρειάζεστε.

    Σας ήρθε η όρεξη να φτιάξετε το αγαπημένο σας κέικ, την αγαπημένη σας τυρόπιτα ή την πιο τέλεια λεμονόπιτα και σας λείπει το αλεύρι που φουσκώνει μόνο του? Ιδού η πιο απλή συνταγή για εσάς!

    Τα υλικά που θα σας δώσουμε είναι για 4 κούπες αλεύρι. Εσείς το προσαρμόζεται ανάλογα την ποσότητα που θα χρειαστείτε.

    Υλικά

    • 4 κούπες αλεύρι
    • 3 κουταλάκια baking powder
    • 1 κουταλάκι αλάτι

    Τα υλικά είναι πολύ απλά, το βασικό είναι να τα ανακατέψετε πολύ καλά, ώστε να αναμειχθούν σωστά και να ισομοιραστούν.

    Πηγή: toftiaxe.gr

    Αλεύρι που φουσκώνει μόνο του πώς θα το φτιάξετε

    Ρίχνει αλεύρι με αυγά σε σακούλα και την τρυπάει – Μόλις δείτε το λόγο θα τρέξετε να το κάνετε

    Το Athensmagazine.gr θα σας προτείνει μια τέλεια συνταγή με αυγά και… αλεύρι. Μόλις το δοκιμάσετε θα “ξετρελαθείτε”.

    Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να φτιάξετε μείγμα από αλεύρι και αυγά, να το ρίξετε σε μία σακούλα και πάνω από καuτό νερό να κάνετε μερικές τρύπες στον πάτο της. Ωστόσο, εκτός από αυτή τη λαχταριστή συνταγή, δείτε εδώ τον πιο υγιεινό τρόπο για να φάτε τα αυγά σας.

    Το αποτέλεσμα θα είναι μοναδικό. Δείτε το βίντεο:

    Γέμισε ένα ταψί με τριμμένο τυρί και από πάνω έριξε 7 αυγά – Μόλις το βγάλει από το φούρνο, θα σας τρέχουν τα σάλια

    Γέμισε ένα ταψί με τριμμένο τυρί και από πάνω έριξε 7 αυγά. Μόλις το βγάλει από το φούρνο, θα σας τρέχουν τα σάλια. Μια απολαυστική συνταγή με ψητά αυγά, τυρί και κρεμμύδια για ένα πλούσιο θρεπτικό πρωινό ή ακόμα και ως κανονικό γεύμα. Επίσης, δείτε εδώ την τέλεια συνταγή για μια ομελέτα φούρνου με λουκάνικα.

    Συστατικά:

    • 3 κουταλιές της σούπας βούτυρο
    • 2 μεγάλα κρεμμύδια, λεπτοκομμένα
    • 1/4 της κούπας λιαστές ντομάτες ψιλοκομμένες
    • 1 κούπα τριμμένη φρυγανιά
    • 3/4 cup τριμμένο τυρί της επιλογής σας (ένταμ ή κεφαλοτύρι)
    • 3/4 κούπα τριμμένη παρμεζάνα
    • 6-7 αυγά, ανάλογα με το μέγεθος του τηγανιού

    Οδηγίες:

    1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς Κελσίου. Σε ένα τηγάνι που είναι ασφαλές να μπει σε φούρνο, ζεστάνετε το βούτυρο. Προσθέστε τα κρεμμύδια και τσιγαρίστε τα σε μέτρια φωτιά μέχρι να μαλακώσουν και να γίνουν ημιδιάφανα. Προσθέστε τις λιαστές ντομάτες.
    2. Σε ένα μέτριο μπολ αναμείξτε τη φρυγανιά και τα τυριά. Ρίξτε το μισό μείγμα πάνω από τα κρεμμύδια. Με τη βοήθεια μιας κουτάλας κάντε μερικά κενά και σπάστε τα αυγά πάνω από τα κενά. Ρίξτε το υπόλοιπο μείγμα πάνω από τα αυγά. Βάλτε το τηγάνι στο φούρνο και ψήστε για 15-20 λεπτά, μέχρι η κορυφή να πάρει χρώμα, αλλά τα αυγά να είναι μελάτα.

    Μια απολαυστική συνταγή με ψητά αυγά, τυρί

    Το διαβάσαμε εδώ

    Διαβάστε περισσότερα...