Μπριζόλες χοιρινές, μαριναρισμένες με πορτοκάλι, μέλι και μουστάρδα!


    Συνταγή για χοιρινές μπριζόλες: Μαριναρισμένες με πορτοκάλι μέλι και μουστάρδα θα γίνουν οι αγαπημένες σας!Διαβάστε αναλυτικά την συνταγή στο Athensmagazine.gr:Οι πιο νόστιμες μπριζόλες γίνονται με αυ…

    ...τι Πιπέρι Ρίγανη λίγη Πορτοκαλι Χυμό από 1 Μελι 1κ/σ Μουσταρδα Λίγη Πάπρικα Λίγη γλυκιά Μπούκοβο Οι πιο νόστιμες μπριζόλες γίνονται με αυτήν την μαρινάρα! Με χυμό πορτοκαλιού, μέλι και μουστάρδα θα φτιάξετε απίστευτες ζουμερές και γεμάτες αρώματα μπριζόλες. Αν θέλετε ρίχνετε...

    Συνταγή για χοιρινές μπριζόλες: Μαριναρισμένες με πορτοκάλι μέλι και μουστάρδα θα γίνουν οι αγαπημένες σας!

    Διαβάστε αναλυτικά την συνταγή στο Athensmagazine.gr:

    • Χοιρινο 4 μπριζόλες
    • Ελαιολαδο Λίγο
    • Αλατι
    • Πιπέρι
    • Ρίγανη λίγη
    • Πορτοκαλι Χυμό από 1
    • Μελι 1κ/σ
    • Μουσταρδα Λίγη
    • Πάπρικα Λίγη γλυκιά
    • Μπούκοβο

    Οι πιο νόστιμες μπριζόλες γίνονται με αυτήν την μαρινάρα! Με χυμό πορτοκαλιού, μέλι και μουστάρδα θα φτιάξετε απίστευτες ζουμερές και γεμάτες αρώματα μπριζόλες. Αν θέλετε ρίχνετε και λίγο μπούκοβο για παραπάνω γεύση!

    Με την ευκαιρία διαβάστε και για τα 3 βασικά βήματα για το τέλειο φιλέτο!

    μπριζολεσ-μαγειρεμα

    Μπριζόλες χοιρινές μαριναρισμένες με πορτοκάλι μέλι και μουστάρδα

    Πλένουμε καλά τις μπριζόλες και τις βάζουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας για να στεγνώσουν.
    Τις τοποθετούμε στο ταψί μας και τις αλείφουμε με τα χέρια με το ελαιόλαδο καλά και από τις δυο πλευρές. Στην συνέχεια τις αλατο πιπερώνουμε καλά και από τις δυο πλευρές προσθέτοντας και την ρίγανη .Στη συνέχεια αλείφουμε τις μπριζόλες με λίγη μουστάρδα.

    Αμέσως μετά ρίχνουμε την γλυκιά πάπρικα και πασπαλίζουμε παντού με το μπούκοβ. Αυτά τα δυο υλικά θα δώσουν στο κρέας ένα μικρό τόνο πικάντικης γεύσης. Στύβουμε το χυμό πορτοκαλιού και προσθέτουμε μέσα το μέλι . Ανακατεύουμε καλά και με αυτό ραντίζουμε τις μπριζόλες από επάνω όσο μένει το ρίχνουμε μέσα στο ταψί στον πάτο για να τραβούν από εκεί οι μπριζόλες έτσι με αυτό τον τρόπο δημιουργούμε την κατάλληλη υγρασία για το κρέας μας.

    Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στο πάνω κάτω για μιάμιση ώρα 1:30 στους 200 βαθμούς. Έχουμε το νου μας μόνο στο γύρισμα κάθε πλευράς, όταν πάρει καλό χρώμα γυρίζουμε και την άλλη πλευρά αυτό μπορεί να το επαναλάβουμε μερικές φορές!!! Όταν είναι έτοιμες οι μπριζόλες μας, τις αφήνουμε μέσα στον φούρνο να πάρουν την φωτιά τους και μετά τις σερβίρουμε μαζί με το υπέροχο ζουμάκι που έχει μείνει.

    Μπριζόλες χοιρινές μαριναρισμένες με πορτοκάλι μέλι και μουστάρδα! Οι μπριζόλες μας είναι έτοιμες με πορτοκαλένια γευση που λιώνουν στο στόμα . Ένα φαγητό λουκούμι που αξίζει να το φτιάξετε.

    Συνταγή δημοσιευμένη από τον Chef Alexios Nikoloutsopoulos

    Το διαβάσαμε εδώ

    Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά