Οι απόλυτες μπάρες με κομματάκια σοκολάτας που μπορείς να τρως όλη μέρα (video)


    Αυτά τα μαλακά και λαστιχωτά μπισκότα με κοματάκια σοκολάτας είναι εξαιρετικά εύκολο να φτιαχτούν και το κυριότερο; Εξαιρετικά εύκολο να φαγωθούν!

    Η σοκολάτα με τον συνδυασ…

    ...μό της καστανής ζάχαρης, της βανίλιας και του αλατιού έρχονται σε πλήρη αρμονία και δίνουν ένα γευστικό αποτέλεσμα που δεν θα πιστεύεις! Ο ουρανίσκος σου θα απογειωθεί κυριολεκτικά. Αυτή η συνταγή είναι πολύ εύκολη και γρήγορη και με ένα μόνο φούρνισμα μπορείς να φτιάξεις...

    Αυτά τα μαλακά και λαστιχωτά μπισκότα με κοματάκια σοκολάτας είναι εξαιρετικά εύκολο να φτιαχτούν και το κυριότερο; Εξαιρετικά εύκολο να φαγωθούν!

    Η σοκολάτα με τον συνδυασμό της καστανής ζάχαρης, της βανίλιας και του αλατιού έρχονται σε πλήρη αρμονία και δίνουν ένα γευστικό αποτέλεσμα που δεν θα πιστεύεις! Ο ουρανίσκος σου θα απογειωθεί κυριολεκτικά.

    Αυτή η συνταγή είναι πολύ εύκολη και γρήγορη και με ένα μόνο φούρνισμα μπορείς να φτιάξεις πολλά μικρά μαλακά, λαστιχωτά μπισκοτάκια που καταναλώνονται κάθε στιγμή.

    Μπορείς να διαχειριστείς τη ζύμη όμως σου αρέσει: είτε την πλάθεις σε στρογγυλά μπισκότα είτε την απλώνεις σε όλη την επιφάνεια του ταψιού και την κόβεις σε μακρόστενα κομμάτια, σαν μπάρες. Μπορείτε εύκολα να διπλασιάσεις τη συνταγή για να κάνεις περισσότερα γιατί θα το δεις κι εσύ: με το πρώτο φούρνισμα αμέσως θα εξαφανιστούν.

    Θα χρειαστείς:

    -270 γρ. αλεύρι

    -1 κ.σ μπέικιν πάουντερ

    -μια πρέζα αλάτι

    -1 κ.σ καλαμποκάλευρο

    -170 γρ. λιωμένο βούτυρο

    -2 αυγά

    -133 γρ. ζάχαρη άχνη

    -200 γρ. καστανή ζάχαρη

    -200 γρ. κομματάκια σοκολάτας

    Το διαβάσαμε εδώ

    Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά