Πριν βράσετε τα λαχανικά σας ρίξτε στην κατσαρόλα ένα κουταλάκι μαγειρική σόδα – Μόλις δείτε το λόγο θα τρέξετε να το κάνετε


Η μαγειρική σόδα είναι ένα υλικό που υπάρχει σε κάθε σπίτι και οι χρήσεις του είναι πάμπολλες και δεν σταματούν ποτέ να μας εκπλήσσουν. Μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε στην καθαριότητα, σε θέματα ομορ…

...φιάς αλλά και στη μαγειρική. Όσον αφορά τα θέματα ομορφιάς, η τελευταία μας "ανακάλυψη" μας ενθουσίασε, δείτε εδώ τι θα συμβεί αν χρησιμοποιήσετε μια σπιτική μάσκα με μαγειρική σόδα στα χέρια σας. Στη μαγειρική έχουμε συνηθίσει να χρησιμοποιούμε τη μαγειρική σόδα κυρίως στα...

Η μαγειρική σόδα είναι ένα υλικό που υπάρχει σε κάθε σπίτι και οι χρήσεις του είναι πάμπολλες και δεν σταματούν ποτέ να μας εκπλήσσουν. Μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε στην καθαριότητα, σε θέματα ομορφιάς αλλά και στη μαγειρική. Όσον αφορά τα θέματα ομορφιάς, η τελευταία μας “ανακάλυψη” μας ενθουσίασε, δείτε εδώ τι θα συμβεί αν χρησιμοποιήσετε μια σπιτική μάσκα με μαγειρική σόδα στα χέρια σας.

Στη μαγειρική έχουμε συνηθίσει να χρησιμοποιούμε τη μαγειρική σόδα κυρίως στα όσπρια, αυτή όμως δεν είναι η μοναδική της χρήση. Την επόμενη φορά που θα θέλετε να φτιάξετε μια γευστική σαλάτα με λαχανικά, μπρόκολο ή οποιοδήποτε άλλο φυλλώδες λαχανικό ή χόρτο πριν τα ρίξετε στην κατσαρόλα ρίξτε πάνω τους μαγειρική σόδα. Τότε θα δεις το χρώμα τους, μετά το βράσιμο, να διατηρείτε, όπως ακριβώς ήταν πριν μαγειρευτούν.

μαγειρική σόδα

Έβαλε στο πρόσωπο μαγειρική σόδα μαζί με μπανάνα – Ο λόγος θα σας “τρελάνει”

Τι θα συμβεί αν βάλετε στο πρόσωπό σας μαγειρική σόδα και μπανάνες; Το Athensmagazine.gr θα σας αποκαλύψει όλα τα… μυστικά.

Με αυτά τα δύο υλικά, μπορείτε να φτιάξετε 2 σπιτικές μάσκες προσώπου που κάνουν “χαμό” στο διαδίκτυο τις τελευταίες ημέρες, αφού είναι αποτελεσματικές.

Ο καθαρισμός είναι απολύτως απαραίτητος για την ομορφιά της επιδερμίδας σας! Χωρίς αυτόν, η επιδερμίδα δεν απαλλάσσεται από τους ρύπους, χάνοντας έτσι τη φρεσκάδα της. Όλοι οι ειδικοί στην περιποίηση της επιδερμίδας συμφωνούν: ο καθαρισμός πρωί και βράδυ είναι ο καλύτερος τρόπος για να καταπολεμήσετε τη γήρανση του δέρματος.

μάσκες προσώπου

Ως γνωστόν η μαγειρική σόδα είναι θαυματουργή, καθώς χρησιμεύει σε πολλά πράγματα, όπως για παράδειγμα στο καθάρισμα των φρούτων. Από την άλλη, και η μπανάνα έχει “δείξει”, ότι χρησιμεύει σε πολλά peeling προσώπων. Για να έχετε, λοιπόν, τα αποτελέσματα που πρέπει εμπιστευτείτε μας και δοκιμάστε τις 2 μάσκες παρακάτω!

Φυσικός καθαρισμός προσώπου με μαγειρική σόδα

  • Αναμείξτε σε ένα μπολάκι
  • 1 κ.γ. μαγειρική σόδα
  • 1/2 κ.γ. μέλι
  • 1/3 φλιτζανιού τσαγιού γάλα και απλώστε το μείγμα στο πρόσωπο
  • Ξεβγάλτε σε 2 λεπτά

Απολέπιση με scrub μπανάνας

  • Χτυπήστε στο μπλέντερ 1 κ.σ. νιφάδες βρώμης
  • 1/2 μπανάνα
  • 1 κ.γ. γιαούρτι και με το μείγμα κάντε μασάζ στο πρόσωπό σας
  • Αφήστε το για 3 λεπτά

Έβαλε φράουλες και μαγειρική σόδα στην οδοντόβουρτσά της… Αυτό θα θέλετε σίγουρα να το δοκιμάσετε

Πολλοί από σας ψάχνετε για μια εναλλακτική λύση στη λεύκανση δοντιών. Υπάρχει ένα εύκολος – και φυσικός – τρόπος για να το κάνετε μόνοι σας στο σπίτι. Το μόνο που χρειάζεστε είναι να συνδυάσετε μαγειρική σόδα και φράουλες.

Σύμφωνα με τη Health.com , «Ο συνδυασμός μαγειρικής σόδας-φράουλες είναι ιδανικός για φυσικό καθαρισμό-γυάλισμα των δοντιών», αλλά πρέπει να κάνετε αυτή τη θεραπεία μία φορά την εβδομάδα. Παράλληλα, σίγουρα έχετε ακούσει ή δοκιμάσει τις θεραπευτικές ιδιότητες της μαγειρικής σόδας, μίας από τις πιο οικονομικές και αποτελεσματικές σπιτικές θεραπείες για πάρα πολλά ζητήματα, για παράδειγμα, δείτε τι μπορεί να προσφέρει στον οργανισμό σας ο συνδυασμός σόδας και κρεατίνης.


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά