Κόβει τον κιμά σε μπαλάκια και τα βάζει σε μια χάρτινη αυγοθήκη – Το αποτέλεσμα θα σας τρελάνει!


    Το Athensmagazine.gr φροντίζει να κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη και καθημερινά σας παρουσιάζει διάφορα tips, τόσο μαγειρικά όσο ομορφιάς και καθαριότητας. Τι μπορεί να συμβεί αν κόψετε τον κιμά σε μπαλάκια και τα βάλετε σε μια χάρτινη αυγοθήκη;Σήμερα θα σας δείξουμε τον πιο απλό τρόπο να φτιάξετε κεφτεδάκια με ελάχιστα λιπαρά. Με την ευκαιρία, αυτή είναι η «χρυσή βίβλος» του κιμά.Ως γνωστόν, όταν ψή…

    ...νουμε ή τηγανίζουμε κεφτεδάκια είναι αναπόφευκτο να βγάλουν το λάδι που περιέχουν κάτι το οποίο τα κάνει πιο παχυντικά και λιπαρά. Για να αποφύγετε λοιπόν κάτι τέτοιο αλλά και ταυτόχρονα να γλιτώσετε το καθάρισμα του ταψιού η λύση είναι μια και απλούστατη!Αφού ετοιμάσετε...

    Το Athensmagazine.gr φροντίζει να κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη και καθημερινά σας παρουσιάζει διάφορα tips, τόσο μαγειρικά όσο ομορφιάς και καθαριότητας. Τι μπορεί να συμβεί αν κόψετε τον κιμά σε μπαλάκια και τα βάλετε σε μια χάρτινη αυγοθήκη;

    Σήμερα θα σας δείξουμε τον πιο απλό τρόπο να φτιάξετε κεφτεδάκια με ελάχιστα λιπαρά. Με την ευκαιρία, αυτή είναι η «χρυσή βίβλος» του κιμά.

    Ως γνωστόν, όταν ψήνουμε ή τηγανίζουμε κεφτεδάκια είναι αναπόφευκτο να βγάλουν το λάδι που περιέχουν κάτι το οποίο τα κάνει πιο παχυντικά και λιπαρά. Για να αποφύγετε λοιπόν κάτι τέτοιο αλλά και ταυτόχρονα να γλιτώσετε το καθάρισμα του ταψιού η λύση είναι μια και απλούστατη!

    Αφού ετοιμάσετε τον κιμά σας με τα μπαχαρικά της αρεσκείας σας κόψτε τον σε μπαλάκια (σε αυτό μπορεί να σας βοηθήσει ένα κουτάλι παγωτού για να έχουν όλα τα κεφτεδάκια το ίδιο μέγεθος) και τοποθετήστε τα σε μια χάρτινη αυγοθήκη, Το χαρτί θα απορροφήσει το περαιτέρω λάδι και εσείς θα έχετε τα τέλεια και γευστικότατα κεφτάδακια που θέλετε!

    Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες αλλά και μερικά ακόμη μαγειρικά tips στο βίντεο που ακολουθεί:

    You cooked me by surprise with these 12 unusual cooking hacks!

    You cooked me by surprise with these 12 unusual cooking hacks!

    Posted by Blossom on Saturday, September 28, 2019

    Και μιας και μιλάμε για tips, δείτε εδώ τι θα συμβεί αν θάψετε μέσα σε ρύζι ένα μάνγκο!

    Κάνει μια τρύπα στον κιμά και ρίχνει μέσα αυγό – Το αποτέλεσμα είναι εξωπραγματικό!

    Θέλετε μια συνταγή για μπιφτέκια διαφορετική από τις άλλες; Με αυτό τον τρόπο θα μπορέσετε να κάνετε μόνοι σας τα μπιφτέκια που βλέπετε στα ταχυφαγεία και σας τρέχουν τα σάλια. Απλά κάντε μια τρύπα στον κιμά και ακολουθήστε τα βήματα.

    Αρχικά πατήστε τον κιμά με ένα ποτήρι και μετά αφαιρέστε λίγο από την μέση, ώστε να έχει χώρο για το αυγό. Βάλτε τον στο τηγάνι και ρίξτε το μέσα. Σας έχουμε επίσης και το μυστικό κόλπο, το οποίο θα δείτε εδώ, και θα κάνει τον κιμά σας ακόμα πιο γευστικό.

    Κλείστε με ένα καπάκι το τηγάνι και αφήστε τον κιμά μέσα μέχρι να γίνει. Το αποτέλεσμα θα σας ξετρελάνει και σίγουρα θα το κάνετε συνέχεια. Είναι τόσο απλό και εύκολο!


    Το διαβάσαμε εδώ

    Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά