16 Υπέροχες συνταγές για πρωινό που θα σας βοηθήσουν να χάσετε Βάρος εύκολα και γρήγορα!


    Το πρωινό είναι το σημαντικότερο γεύμα της ημέρας. Είναι απαραίτητο να τρώτε ένα καλό πρωινό για να προστατέψετε την υγεία σας και να χάσετε βάρος.Σας παρουσιάζουμε 16 ιδέες για πρωινά πλούσια σε θρεπ…

    ...τικά στοιχεία, πρωτεΐνες και φυτικές ίνες που θα βελτιώσουν την υγεία σας γενικότερα και θα σας βοηθήσουν να χάσετε βάρος.1. Λαχανικά με ψητό αβγό. Ο τέλειος τρόπος για να ξεκινήσετε τη μέρα σας. Δείτε εδώ την συνταγή.2. Κανταλούπε και γιαούρτι: Το γιαούρτι είναι πολύ υγιεινό...

    Το πρωινό είναι το σημαντικότερο γεύμα της ημέρας. Είναι απαραίτητο να τρώτε ένα καλό πρωινό για να προστατέψετε την υγεία σας και να χάσετε βάρος.

    Σας παρουσιάζουμε 16 ιδέες για πρωινά πλούσια σε θρεπτικά στοιχεία, πρωτεΐνες και φυτικές ίνες που θα βελτιώσουν την υγεία σας γενικότερα και θα σας βοηθήσουν να χάσετε βάρος.

    1. Λαχανικά με ψητό αβγό. Ο τέλειος τρόπος για να ξεκινήσετε τη μέρα σας. Δείτε εδώ την συνταγή.

    2. Κανταλούπε και γιαούρτι: Το γιαούρτι είναι πολύ υγιεινό και εξαιρετική πηγή πρωτεϊνών. Προσθέστε φρούτα, βρώμη και μούσλι ή μούρα. Διαβάστε εδώ την συνταγή.

    3. Βρώμη: Ετοιμάστε την βρώμη από το προηγούμενο βράδυ. Θα σας βοηθήσει να ξεπρηστείτε. Διαβάστε πώς να το ετοιμάσετε εδώ.

    4. Μπανάνα, αμύγδαλο, φράουλα και γιαούρτι: Ανακατέψτε όλα τα υλικά στο μπλέντερ και φτιάξτε ένα smoothie. Το smoothie αυτό έχει 350 θερμίδες και 15 γραμμάρια πρωτεΐνης. Δείτε πως πώς να το φτιάξετε εδώ.

    5. Τηγανίτα με λίγους υδατάνθρακες: Χρησιμοποιήστε αμύγδαλο και λιναρόσπορο αντί για ζάχαρη. Έτσι θα πάρετε πρωτεΐνες και φυτικές ίνες. Δείτε την συνταγή εδώ.

    6. Κινόα με μήλο και κανέλα: Προσθέστε και γιαούρτι για καλύτερη πέψη. Δεν περιέχει γλουτένη, μόνο φυτικές ίνες και πρωτεΐνη. Δείτε πώς να το προετοιμάσετε εδώ.

    7. Αβοκάντο και αβγό: Περιέχει λίγη ζάχαρη, αλλά πολλές φυτικές ίνες, πρωτεΐνες και ω-3. Διαβάστε εδώ τα βήματα.

    8. Ζύμη από σπόρους chia και μελόπιτα: Τέλειο για την απώλεια βάρους και να κόψετε τις λιγούρες. Δείτε πώς να την φτιάξετε εδώ.

    9. Φρούτα και τυρί cottage: Προσθέστε σε 115 γραμμάρια τυρί cottage φρούτα και μούρα. Το τυρί έχει 14 γραμμάρια πρωτεΐνης και 81 θερμίδες.

    10. Σολομός και σπαράγγι: Αυτός ο συνδυασμός θα σας χαρίσει πάνω από 10 γραμμάρια πρωτεΐνης. Επιπλέον, έχει ελάχιστες θερμίδες. Δείτε πώς γίνεται εδώ.

    11. Ομελέτα με ασπράδια: Βάλτε μέσα σπανάκι, κρεμμύδι, ασπράδια, φέτα και πιπεριές. Είναι νόστιμο, αλλά με λίγες θερμίδες. Δείτε όλα τα βήματα εδώ.

    12. Θυμάρι, σκόρδο, κινόα και αβγό: Ψήστε το από το προηγούμενο βράδυ ώστε να είναι έτοιμο το πρωί. Θα σας χαρίσει ασβέστιο και ενέργεια. Δείτε εδώ την συνταγή.

    13. Σκαμπλ από tofu: Εύκολο στην προετοιμασία, αλλά διατηρείται για μέρες στο ψυγείο. Ανακατέψτε το με κόλιαντρο, κρεμμύδι, κύμινο και πιπεριές. Δείτε πώς να το φτιάξετε εδώ.

    14. Αβοκάντο και βραστό αβγό: Είναι τέλεια πηγή πρωτεϊνών και φυτικών ινών, ενώ δεν περιέχει γλουτένη. Δείτε εδώ οδηγίες.

    15. Καρύδα και μούρα: Μια τέτοια μπάρα θα σας χαρίσει το 20% των ημερήσιων αναγκών σας σε φυτικές ίνες, σίδηρο και 200 θερμίδες. Δείτε πώς γίνεται εδώ.

    16. Πρωινό τύπου Paleo: Θα χρειαστείτε μόνο 10 λεπτά για να το ετοιμάσετε, αλλά θα σας χαρίσει ενέργεια για όλη τη μέρα. Είναι πλούσιο σε πρωτεΐνες και ω-3. Περιέχει 335 θερμίδες, αλλά σχεδόν καθόλου υδατάνθρακες. Δείτε την συνταγή εδώ.

    Credit: healthandhealthyliving.com

    Το διαβάσαμε εδώ

    Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά