Το γλυκό που ξετρελαίνει το διαδίκτυο. Έχει μόνο 2 υλικά!


    Μετά το τρομερό γλυκό που είναι έτοιμο σε 15 λεπτά, ανακαλύψαμε το γλυκό που έχει ξετρελάνει το διαδίκτυο! Έχει μόνο δύο υλικά και είναι απολαυστικό όλες τις ώρες της ημέρας.Συγκεκριμένα, με μονάχα 2 …


    Μετά το τρομερό γλυκό που είναι έτοιμο σε 15 λεπτά, ανακαλύψαμε το γλυκό που έχει ξετρελάνει το διαδίκτυο! Έχει μόνο δύο υλικά και είναι απολαυστικό όλες τις ώρες της ημέρας.

    Συγκεκριμένα, με μονάχα 2 υλικά μπορείτε να φτιάξετε ένα υπέροχο ρολό σοκολάτας, που είναι ο καλύτερος τρόπος να ξεκινήσετε τη μέρα σας. Και το καλύτερο σε αυτό τον γευστικό συνδυασμό είναι, ότι μπορείτε να το φάτε σε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, όχι μόνο στο πρωινό.

    Τα μόνο που χρειάζεστε είναι απλή ζύμη για πίτσα ή ζύμης σφολιάτας και νουτέλα. Ήδη μας τρέχουν τα σάλια!

    Εκτέλεση:

    – Με ένα πλάστη ανοίγουμε το φύλλο ζύμης για να γίνει αρκετά λεπτό.

    – Απλώνουμε Νουτέλα σε όλη την πάνω επιφάνεια της ζύμης.

    – Αρχίζουμε να τυλίγουμε το ρολό, ξεκινώντας από τη μία άκρη.

    – Τοποθετούμε το ρολό σε μια επιφάνεια κοπής
    – Κόβουμε σε φέτες πάχους 2 περίπου εκατοστών και τις τοποθετούμε σε ένα ταψί, που μπορούμε να βάλουμε αντικολλητικό χαρτί.

    – Τοποθετούμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 15-20 λεπτά ή μέχρι να ροδίσει η ζύμη.

    Το αποτέλεσμα θα σας εντυπωσιάσει!

    Πανεύκολο σοκολατένιο γλυκό ψυγείου, με 5 υλικά της στιγμής!

    Μια πολύ εύκολη, για αρχάριους και γρήγορη συνταγή για ένα υπέροχο σοκολατένιο γλυκό που δεν απαιτεί ψήσιμο.

    Ένα γλυκό με στρώσεις μπισκότων και ανάλαφρη γευστικότατη πλούσια κρέμα τυριού, σοκολάτας και σαντιγί που σίγουρα θα γίνει η αγαπημένης σας συνήθεια. Μια γευστική απόλαυση για μικρούς και μεγάλους, για όλες τις περιστάσεις, που σίγουρα πρέπει να δοκιμάσετε.

    Υλικά συνταγής

    1 1/2 πακέτο μπισκότα σοκολάτας πτι μπερ (όσα πάρει)
    440 γρ. μαλακό τυρί κρέμα, σε θερμοκρασία δωματίου
    3 φλ. τσαγιού γάλα
    4 φακελάκια (78 γρ. το ένα) Άνθος Αραβοσίτου Στιγμής με γεύση σοκολάτα
    220 γρ. έτοιμη σαντιγί

    Πανεύκολο σοκολατένιο γλυκό ψυγείο

    Εκτέλεση συνταγής

    Στρώνετε (1 στρώση) μπισκότα σε ένα πυρέξ διαστάσεων 23 x 33 περίπου, φροντίζοντας το ένα να καλύπτει το επόμενο στην άκρη του, ώστε να μην αφήνουν κενά μεταξύ τους. Αν υπάρχουν κενά, κόβετε μπισκότα στο μέγεθος που απαιτείται για να χωρέσουν στα σημεία που θέλετε να καλύψετε και τα στρώνετε καλά για να καλυφθεί πλήρως η βάση.

    Σε ένα μεγάλο μπολ βάζετε το τυρί κρέμα και το χτυπάτε με το μίξερ χειρός πολύ καλά μέχρι να γίνει κρεμώδες και να αφρατέψει.

    Ρίχνετε σταδιακά το 1 φλ. γάλα συνεχίζοντας το χτύπημα μέχρι να ενσωματωθεί. Στη συνέχεια, μειώνετε στη χαμηλή ταχύτητα στο μίξερ, προσθέτετε τη σκόνη κρέμας αραβοσίτου από τα φακελάκια, ρίχνετε σταδιακά και τα υπόλοιπα 2 φλ. γάλα χτυπώντας να ενσωματωθούν πλήρως.

    Αφήνετε το μίξερ και προσθέτετε μέσα στη κρέμα τυριού-σοκολάτας τη σαντιγί, σε 2 δόσεις, ανακατεύοντας απαλά μετά από κάθε προσθήκη, με μια μαρίζ, με απαλές κυκλικές κινήσεις από κάτω προς τα επάνω μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.

    Απλώνετε το μισό σοκολατένιο μείγμα στο πυρέξ, πάνω από τη στρώση μπισκότων και το στρώνετε ισομερώς με τη μαρίζ. Από πάνω καλύπτετε όλη την επιφάνεια με άλλη μια στρώση μπισκότων, ακολουθώντας την ίδια διαδικασία της 1ης παραγράφου, ώστε να μην μείνουν κενά μεταξύ τους.

    Τελειώνετε στρώνοντας το υπόλοιπο σοκολατένιο μείγμα από πάνω, ισιώνετε την επιφάνεια, σκεπάζετε το πυρέξ με πλαστική μεμβράνη και βάζετε το γλυκό σας στο ψυγείο για 3-4 ώρες μέχρι να σταθεροποιηθεί καλά η κρέμα. Στη συνέχεια το κόβετε σε κομμάτια και το σερβίρετε σκέτο ή γαρνιρισμένο με φρούτα εποχής ή ψιλοκομμένους ξηρούς καρπούς.

    Το διαβάσαμε εδώ

    Διαβάστε περισσότερα...