Θες να δείχνεις πιο νέα χωρίς να κάνεις μπότοξ; Ακολούθησε αυτή τη διατροφή και θα δεις θαύματα!


    Εάν θες κι εσύ να δείχνεις πιο νέα και να αποφύγεις τη βελόνα, δηλαδή το μισητό, από κάποιους, μπότοξ, τότε σου έχουμε ακριβώς τη διατροφή που πρέπει να ακολουθήσεις με την οποία θα δεις άμεσα αποτελέ…

    ...σματα έως και θαύματα!Είσαι fan του junk food και των λιπαρών; Δεν μπορείς να αντισταθείς στα γλυκά και στα τηγανητά; Πίνεις λίγο νερό και πολλούς καφέδες; Τότε το δέρμα σου έχει αρχίσει να δείχνει θαμπό και οι πρώτες ρυτίδες δεν θα αργήσουν να κάνουν την εμφάνισή τους. Πριν απευθυνθείς...

    Εάν θες κι εσύ να δείχνεις πιο νέα και να αποφύγεις τη βελόνα, δηλαδή το μισητό, από κάποιους, μπότοξ, τότε σου έχουμε ακριβώς τη διατροφή που πρέπει να ακολουθήσεις με την οποία θα δεις άμεσα αποτελέσματα έως και θαύματα!

    Είσαι fan του junk food και των λιπαρών; Δεν μπορείς να αντισταθείς στα γλυκά και στα τηγανητά; Πίνεις λίγο νερό και πολλούς καφέδες; Τότε το δέρμα σου έχει αρχίσει να δείχνει θαμπό και οι πρώτες ρυτίδες δεν θα αργήσουν να κάνουν την εμφάνισή τους. Πριν απευθυνθείς στους ειδικούς, άλλαξε διατροφικές συνήθειες και δες ποιος τροφές θα σε βοηθήσουν να κάνεις στο πρόσωπό σου ένα… mini διατροφικό botox!

    Σου βρήκαμε και την καλύτερη δίαιτα για να χάσεις όσο πιο γρήγορα γίνεται τα κιλά που πήρες και δεν μπορείς να ξεφορτωθείς!

    Σίγουρα γνωρίζεις πως η σωστή διατροφή είναι το Α και το Ω όχι μόνο για να διατηρήσεις το σώμα σου σε φόρμα αλλά και για να βλέπεις καθημερινά το πρόσωπό σου λαμπερό και υγιές. Ακολούθησε μια δίαιτα με τροφές που στοχεύουν στις ελλείψεις του οργανισμού σου και θα χαρίσουν λάμψη, ενυδάτωση και σφριγηλότητα στην επιδερμίδα σου, ενώ μαύροι κύκλοι και λεπτές γραμμές θα αποτελέσουν εύκολα παρελθόν.

    Ενυδάτωση

    Φρόντισε να καταναλώνεις πολλούς φυσικούς χυμούς (όχι του εμπορίου), σούπες και διάφορα αφεψήματα. Το αγγούρι, το ραπανάκι και η ντομάτα έχουν μεγάλη περιεκτικότητα σε νερό (πάνω από 95%), οπότε καλό θα ήταν να τα βάζεις συχνά στις σαλάτες σου. Τip: Πιες τον χυμό σου με άδειο στομάχι για τη μεγιστοποίηση της απορρόφησης των βιταμινών και των ενζύμων.

    Λάμψη

    Να θυμάσαι ότι η καλύτερη δίαιτα για λαμπερό δέρμα είναι αυτή που περιλαμβάνει πολλά λαχανικά με ποικιλία χρωμάτων. Σημείωσε στη λίστα σου μήλα, μπανάνες, μύρτιλα, ρόδι, ανανά, φράουλες και ακτινίδιο. Θα αποκτήσεις ενέργεια και παράλληλα θα μείνεις χορτάτη μέχρι το μεσημέρι. Tip: Η μαύρη σοκολάτα περιέχει πολυφαινόλες που ενισχύουν τη λάμψη του δέματος.

    Λείανση ρυτίδων

    Το λυκοπένιο είναι ισχυρό αντιοξειδωτικό που περιέχεται στην ντομάτα και καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες, υπεύθυνες για τις περισσότερες ρυτίδες στο πρόσωπο. Φτιάξε μια ντοματοσαλάτα και συνόδευσέ την με πρωτεΐνη, τα αμινοξέα της οποίας βοηθούν στην παραγωγή κολλαγόνου. Tip: Ενίσχυσε την αντιγηραντική δύναμη της ντομάτας, με σκουροπράσινα λαχανικά.

    Σφριγηλότητα

    Η βιταμίνη Ε καταπολεμά τη φωτογήρανση και η C συμμετέχει στη σύνθεση κολλαγόνου και ελαστίνης. Αυτό σημαίνει πως πρέπει να καταναλώνεις ελιές και ελαιόλαδο, αβοκάντο και ξηρούς καρπούς αλλά και φράουλες, πιπεριές και ακτινίδια. Tip: Τρώγε αυγά! Πλούσια σε λεκιθίνη και πρωτεΐνη, διατηρούν το δέρμα σφριγηλό και νεανικό.

    Stop στους μαύρους κύκλους

    Φρούτα με έντονο κόκκινο χρώμα περιέχουν ανθοκυανίνες που βελτιώνουν τη ροή του αίματος και κατ’ επέκταση περιορίζουν τις αντιαισθητικές “σκιές” κάτω από τα μάτια. Μαύρα και κόκκινα μούρα, παντζάρια, μύρτιλλα, γκότζι μπέρι θα σε βοηθήσουν. Tip: Πολτοποίησε λίγα φύλλα μέντας και άπλωσέ τα κάτω από τα μάτια για 5-10 λεπτά. Θα δροσίσουν την περιοχή και θα βοηθήσουν στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος.

    Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

    Αυτές είναι οι πιο διάσημες δίαιτες παγκοσμίως σύμφωνα με την… Google!

    Θες να αποκτήσεις τέλειες αναλογίες; Αυτά είναι τα μυστικά που θα λατρέψεις!

    Διαβάστε περισσότερα diet news στο YouWeekly.gr

    Το διαβάσαμε εδώ

    Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά