Επίσης, μπορούμε να τα αλείψουμε με σκέτο κρόκο. Nα έχουμε όμως υπόψιν μας ότι θα πάρουν περισσότερο χρώμα.500γρ. Αλεύρι μαλακό1κ.γ. Μπέικιν πάουντερ250γρ. Βούτυρο μαλακωμένο σε θερμοκρασία δωματίου13…
Επίσης, μπορούμε να τα αλείψουμε με σκέτο κρόκο. Nα έχουμε όμως υπόψιν μας ότι θα πάρουν περισσότερο χρώμα.
500γρ. Αλεύρι μαλακό
1κ.γ. Μπέικιν πάουντερ
250γρ. Βούτυρο μαλακωμένο σε θερμοκρασία δωματίου
130γρ. Άχνη ζάχαρη
1κ.σ. Μέλι
Ξύσμα από ένα πορτοκάλι
1κ.γ. Βανίλια εκχύλισμα