Κοτόπιτα Πετιβιέ


ΥΛΙΚΑ2 Σφολιάτες400 γρ. Κοτόπουλο στήθος, κομμένο σε ζαράκια200 γρ. Μοτσαρέλλα, τριμμένη400 γρ. Γάλα, πλήρες60 γρ. Αλεύρι, γ.ο.χ60 γρ. Βούτυρο2 σκ. Σκόρδο, ψιλοκομμένο2 Κρόκοι, +1 το για άλειμμα100 γρ…

. Καλαμπόκι300 γρ. Μανιτάρια, κομμένα σε φέτες1 κ.γ Μουστάρδα απαλή1 κ.σ. ΘυμάριΑλάτιΠιπέριΔες τη συνέχεια στο giorgostsoulis.comΤο διαβάσαμε εδώ

ΥΛΙΚΑ
2 Σφολιάτες
400 γρ. Κοτόπουλο στήθος, κομμένο σε ζαράκια
200 γρ. Μοτσαρέλλα, τριμμένη
400 γρ. Γάλα, πλήρες
60 γρ. Αλεύρι, γ.ο.χ
60 γρ. Βούτυρο
2 σκ. Σκόρδο, ψιλοκομμένο
2 Κρόκοι, +1 το για άλειμμα
100 γρ. Καλαμπόκι
300 γρ. Μανιτάρια, κομμένα σε φέτες
1 κ.γ Μουστάρδα απαλή
1 κ.σ. Θυμάρι
Αλάτι
Πιπέρι

Δες τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά