Γαύρος τηγανητός με ταραμοσαλάτα


ΥΛΙΚΑΓια το πανάρισμα:500 γρ γαύρος180 γρ σκληρό αλεύρι180 γρ καλαμποκάλευρο90 γρ σιμιγδάλι1 κ.σ. εστραγκόν, ξερό1 κ.σ. σκόνη μουστάρδας1 κ.γ. καπνιστή πάπρικα, ξερόΑλάτιΠιπέριΓια την ταραμοσαλάτα:500…

γρ. ηλιέλαιο200 γρ. μπαγιάτικο ψωμί75 γρ. ταραμά λευκό70 γρ. κρεμμύδι, ψιλοκομμένο50 γρ. χυμό λεμονιού40 γρ. νερό (προαιρετικά)Δες τη συνέχεια στο giorgostsoulis.comΤο διαβάσαμε εδώ

ΥΛΙΚΑ
Για το πανάρισμα:
500 γρ γαύρος
180 γρ σκληρό αλεύρι
180 γρ καλαμποκάλευρο
90 γρ σιμιγδάλι
1 κ.σ. εστραγκόν, ξερό
1 κ.σ. σκόνη μουστάρδας
1 κ.γ. καπνιστή πάπρικα, ξερό
Αλάτι
Πιπέρι

Για την ταραμοσαλάτα:
500 γρ. ηλιέλαιο
200 γρ. μπαγιάτικο ψωμί
75 γρ. ταραμά λευκό
70 γρ. κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
50 γρ. χυμό λεμονιού
40 γρ. νερό (προαιρετικά)

Δες τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά