ΥΛΙΚΑΓια το πανάρισμα:500 γρ γαύρος180 γρ σκληρό αλεύρι180 γρ καλαμποκάλευρο90 γρ σιμιγδάλι1 κ.σ. εστραγκόν, ξερό1 κ.σ. σκόνη μουστάρδας1 κ.γ. καπνιστή πάπρικα, ξερόΑλάτιΠιπέριΓια την ταραμοσαλάτα:500…
ΥΛΙΚΑ
Για το πανάρισμα:
500 γρ γαύρος
180 γρ σκληρό αλεύρι
180 γρ καλαμποκάλευρο
90 γρ σιμιγδάλι
1 κ.σ. εστραγκόν, ξερό
1 κ.σ. σκόνη μουστάρδας
1 κ.γ. καπνιστή πάπρικα, ξερό
Αλάτι
Πιπέρι
Για την ταραμοσαλάτα:
500 γρ. ηλιέλαιο
200 γρ. μπαγιάτικο ψωμί
75 γρ. ταραμά λευκό
70 γρ. κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
50 γρ. χυμό λεμονιού
40 γρ. νερό (προαιρετικά)
Δες τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com