Γαύρος τηγανητός με ταραμοσαλάτα


ΥΛΙΚΑΓια το πανάρισμα:500 γρ γαύρος180 γρ σκληρό αλεύρι180 γρ καλαμποκάλευρο90 γρ σιμιγδάλι1 κ.σ. εστραγκόν, ξερό1 κ.σ. σκόνη μουστάρδας1 κ.γ. καπνιστή πάπρικα, ξερόΑλάτιΠιπέριΓια την ταραμοσαλάτα:500…


ΥΛΙΚΑ
Για το πανάρισμα:
500 γρ γαύρος
180 γρ σκληρό αλεύρι
180 γρ καλαμποκάλευρο
90 γρ σιμιγδάλι
1 κ.σ. εστραγκόν, ξερό
1 κ.σ. σκόνη μουστάρδας
1 κ.γ. καπνιστή πάπρικα, ξερό
Αλάτι
Πιπέρι

Για την ταραμοσαλάτα:
500 γρ. ηλιέλαιο
200 γρ. μπαγιάτικο ψωμί
75 γρ. ταραμά λευκό
70 γρ. κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
50 γρ. χυμό λεμονιού
40 γρ. νερό (προαιρετικά)

Δες τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com

Το διαβάσαμε εδώ

Δείτε και αυτά