Παραδοσιακή ταραμοσαλάτα: Εύκολη συνταγή για το πιο νόστιμο ορεκτικό που κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί


    (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

    Παραδοσιακή ταραμοσαλάτα – Εύκολη συνταγή: Επιθυμείτε να φτιάξετε ταραμοσαλάτα για την Καθαρά Δευτέρα ή για οποιαδήποτε άλλη μέρα; Το …

    ...λη μέρα; Το βέβαιο είναι πως θα πραγματοποιήσετε μία πολύ καλή επιλογή. Καλό θα είναι να ακολουθήσετε πιστά τις παρακάτω οδηγίες και το σίγουρο είναι πως το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει. Παραδοσιακή ταραμοσαλάτα – Εύκολη συνταγή: Ακολουθούν τα υλικά της συνταγής,...


    Παραδοσιακή ταραμοσαλάτα – Εύκολη συνταγή: Επιθυμείτε να φτιάξετε ταραμοσαλάτα για την Καθαρά Δευτέρα ή για οποιαδήποτε άλλη μέρα; Το βέβαιο είναι πως θα πραγματοποιήσετε μία πολύ καλή επιλογή. Καλό θα είναι να ακολουθήσετε πιστά τις παρακάτω οδηγίες και το σίγουρο είναι πως το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει.


    Παραδοσιακή ταραμοσαλάτα – Εύκολη συνταγή: Ακολουθούν τα υλικά της συνταγής, καθώς και η εκτέλεσή της

    Παραδοσιακή ταραμοσαλάτα – Εύκολη συνταγή: Υλικά συνταγής

    – 100 γραμμάρια άσπρο ταραμά
    – 50 γραμμάρια κόκκινο ταραμά
    – 3 έως 4 λεμόνια
    – 2 έως 3 κρεμμύδια μέτρια
    – 1 κιλό πατάτες
    – 1 ποτήρι του κρασιού ελαιόλαδο


    Παραδοσιακή ταραμοσαλάτα – Εύκολη συνταγή: Εκτέλεση συνταγής

    – Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε στα τέσσερα.
    – Τις βράζουμε μέχρι να λιώνουν.
    – Κατά τη διάρκεια που βράζουν οι πατάτες ψιλοκόβουμε 2 κρεμμύδια στο multi μαζί με το χυμό από 2 λεμόνια.
    – Αδειάζουμε το μείγμα σε ένα μεγάλο μπολ, προσθέτουμε τα 2 είδη ταραμά και ανακατεύουμε καλά.
    – Εφόσον έχουν βράσει καλά οι πατάτες, να τις λιώσουμε στο multi.
    – Προσθέτουμε τη μισή ποσότητα από τις λιωμένες πατάτες στο μείγμα με τον ταραμά και ανακατεύουμε καλά.
    – Δοκιμάζουμε και προσθέτουμε ανάλογα με τα γούστα μας επιπλέον πατάτες.
    – Ανακατεύουμε καλά και ξαναδοκιμάζουμε μέχρι να φέρουμε τη γεύση εκεί που θέλουμε.
    – Στο τέλος αφού προσθέσουμε και το ελαιόλαδο θα έχουμε φτιάξει μια υπέροχη ταραμοσαλάτα.
    – Μετά από μερικές ώρες στο ψυγείο η γεύση της θα απογειωθεί.


    * Προσοχή: Επειδή, πολλοί την Καθαρά Δευτέρα δεν τρώνε λάδι, παρασκευάζουμε την ταραμοσαλάτα, χωρίς λάδι. Εάν μας περισσέψει, μπορούμε να προσθέσουμε λίγο λάδι την επόμενη ημέρα.


    Το διαβάσαμε εδώ

    Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά