Η συνταγή που θα σας ξετρελάνει… Πατάτες φούρνου με λιωμένα τυριά…


    Οι πατάτες είναι από τα αγαπημενα φαγητά μικρών και μεγάλων. Είναι εύκολες στο μαγείρεμα και η γεύση τους είναι απίστευτη. Ειδικά , αν συνδυαστούν με τα σωστά υλικά μπορεί να δημιουργηθεί με αυτές μια…

    ... συνταγή κόλαση.Η παρακάτω συνταγή με τις πατάτες φούρνου θα σας πάρει τα μυαλά και σίγουρα αν την δοκιμάσετε θα την εντάξετε στο μενού σας. Είναι λαχταριστή και πολύ εύκολο για να την φτιάξετε.Υλικά που θα χρειαστείτε:Η συνταγή με τις πατάτες φούρνου θα σας πάρει τα μυαλά και...

    Οι πατάτες είναι από τα αγαπημενα φαγητά μικρών και μεγάλων. Είναι εύκολες στο μαγείρεμα και η γεύση τους είναι απίστευτη. Ειδικά , αν συνδυαστούν με τα σωστά υλικά μπορεί να δημιουργηθεί με αυτές μια συνταγή κόλαση.

    Η παρακάτω συνταγή με τις πατάτες φούρνου θα σας πάρει τα μυαλά και σίγουρα αν την δοκιμάσετε θα την εντάξετε στο μενού σας. Είναι λαχταριστή και πολύ εύκολο για να την φτιάξετε.

    Υλικά που θα χρειαστείτε:

    Η συνταγή με τις πατάτες φούρνου θα σας πάρει τα μυαλά και σίγουρα αν την δοκιμάσετε θα την εντάξετε στο μενού σας. Είναι λαχταριστή και πολύ εύκολο για να την φτιάξετε.



    Οδηγίες:

    1. Προθερμαίνετε το φούρνο σας στους 176 Κελσίου. Ρίξτε τις τριμμένες πατάτες σας, και μια γενναιόδωρη ποσότητα αλατιού και πιπεριού.
    2. Σε ένα μεγάλο μπολ, συνδυάστε τα υπόλοιπα υλικά εκτός από το τυρί τζέντας. Ρίχνουμε το μείγμα πάνω από τις τεμαχισμένες πατάτες και από πάνω το τυρί τσένταρ.
    3. Ψήστε για 50 λεπτά ή μέχρι να είναι αφρώδη και να έχει ροδίσει το μείγμα σας.

    Μπορείτε να δοκιμάστε να προσθέσετε μερικά τραγανά κομμάτια μπέικον στο μείγμα. Σερβίρετε με καuτή σάλτσα ή ο,τι άλλο θέλετε.

    Πηγή: daddy-cool.gr

    Το διαβάσαμε εδώ

    Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά