Ανοίγει μια ντομάτα και βάζει μέσα αυγά και τυρί…Όταν την βγάζει από τον φούρνο έχει κάνει ένα αριστούργημα!


    Τα αυγά γίνονται στο πι και φι και αποτελούν ένα από τα πιο γρήγορα πιάτα που μπορείτε να κάνετε. Ειδικά όταν συνδυάζονται με υλικά, όπως η ντομάτα, το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό!Μετά από την συνταγή…

    ... με τα αυγά σε φόρμα για κέικ, ακόμα ένας διαφορετικός τρόπος που θα σας ξετρελάνει. Με αυτή τη συνταγή, το αγαπημένο σας πιάτο θα καταφέρει να κλέψει τις εντυπώσεις. Θα χρειαστείτε (για 2 μερίδες): 2 ντομάτες μέτριου μεγέθους 2 αβγά 2 κ.σ γάλα αλάτι και πιπέρι 1/3 τριμμένη παρμεζάνα Οδηγίες: Κόψτε...

    Τα αυγά γίνονται στο πι και φι και αποτελούν ένα από τα πιο γρήγορα πιάτα που μπορείτε να κάνετε. Ειδικά όταν συνδυάζονται με υλικά, όπως η ντομάτα, το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό!

    Μετά από την συνταγή με τα αυγά σε φόρμα για κέικ, ακόμα ένας διαφορετικός τρόπος που θα σας ξετρελάνει. Με αυτή τη συνταγή, το αγαπημένο σας πιάτο θα καταφέρει να κλέψει τις εντυπώσεις.

    Θα χρειαστείτε (για 2 μερίδες):

    • 2 ντομάτες μέτριου μεγέθους
    • 2 αβγά
    • 2 κ.σ γάλα
    • αλάτι και πιπέρι
    • 1/3 τριμμένη παρμεζάνα

    Οδηγίες:

    • Κόψτε το πάνω κομμάτι κάθε ντομάτας και βγάλτε το εσωτερικό τους χρησιμοποιώντας μαχαίρι και κουτάλι.
    • Χτυπήστε τα αβγά σε ένα μπολ, ρίξτε το γάλα, το τυρί, το αλάτι και το πιπέρι.
    • Ρίξτε το μίγμα μέσα στην τομάτα και ψήστε για 30 λεπτά στους 200 βαθμούς Κελσίου.
    • Όταν ένα πρωινό είναι τόσο νόστιμο, το κάτι παραπάνω πραγματικά αξίζει. Εάν νιώθετε δημιουργικοί, μπορείτε να πειραματιστείτε με πολλά υλικά: μπορείτε να προσθέσετε δενδρολίβανο, ρίγανη ή βασιλικό. Αφήστε την φαντασία σας ελεύθερη!

    Ανακατεύει μέσα σε μια κανάτα αυγά, μπέικον και τυρί τριμμένο! Το αποτέλεσμα θα σας ξετρελάνει!

    Όλοι μας θα θέλαμε να κάνουμε τη ζωή μας λίγο πιο εύκολα και σίγουρα πιο γευστική. Μερικοί άνθρωποι λοιπόν στύβουν το μυαλό τους και βρίσκουν τρόπους να γλιτώσουν το χρόνο του μαγειρέματος ή τουλάχιστον να τον μειώσουν.

    Όσο και να αγαπάς τη μαγειρική μερικές φορές ο χρόνος σου είναι τόσο περιορισμένος που δεν προλαβαίνεις να φτιάξεις ούτε μια ομελέτα. Γι’ αυτό λοιπόν μετά το εκπληκτικό κόλπο με τα λεμόνια στην κατάψυξη, το Athensmagazine.gr είναι εδώ για να σας δείξει ένα μικρό μυστικό που θα σας ξετρελάνει!

    Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε έναν άντρα να ρίχνει μέσα σε μια κανάτα αυγά, μπέικον και τριμμένο τυρί, στη συνέχεια τα ανακατεύει με έναν αυγοδάρτη, ρίχνει το μείγμα σε μια παγοθήκη και το τοποθετεί στην κατάψυξη. Κατά αυτόν τον τρόπο έχεις πάντα μια ομελέτα έτοιμη. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα τηγάνι και πέντε λεπτά!

    Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες στο βίντεο και μερικά ακόμα μικρά κόλπα που θα σας λύσουν τα χέρια!

    Έβαλε φέτες μπέικον σε ένα ταψί και από πάνω πατάτες! Το αποτέλεσμα θα σας κάνει να γλείφετε τα δάχτυλά σας!

    Ευφυέστατη και γευστικότατη ιδέα για κάτι διαφορετικό.Στρώνει φέτες μπέικον σε ένα ταψί, βάζει από πάνω πατάτες και τριμμένο τυρί. Το αποτέλεσμα είναι άκρως λαχταριστό. Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη “πειραγμένη” συνταγή που σας παρουσιάζουμε μιας και πρόσφατα το Athensmagazine.gr σας έδειξε το μοναδικό αποτέλεσμα που θα πετύχετε τυλίγοντας κιμά και τυρί σε μια ζύμη για πίτσα.

    Αν θες να ξεφύγεις από τα κλασσικά πιάτα, όπως για παράδειγμα ένα κλασσικό σουφλέ πατάτας αυτή σίγουρα είναι μια συνταγή “ιδιαίτερη” και εντυπωσιακή. Θα τη λατρέψεις και θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη στα τραπέζια, εκπλήσσοντας τους καλεσμένους σου.

    Παρακολουθήστε το βίντεο για να δείτε κάθε λεπτομέρεια:

    Δεν υπάρχει παιδάκι που να μη τρώει αυτήν την τυρόπιτα!

    Το Athensmagazine.gr σας καλημερίζει με υπέροχη συνταγή για τυρόπιτα, μετά και την χθεσινή με καραμελομένα κρεμμύδια και τραγανό μπέικον!

    Πάμε να την δούμε αναλυτικά:

    Δεν υπάρχει παιδάκι που να μη τρώει αυτήν την τυρόπιτα!

    Δοκιμάστε την πιο εύκολη συνταγή για σπιτική τυρόπιτα που φτιάχνεται πολύ γρήγορα και όλα τα παιδιά θα ξετρελαθούν. Είναι η γνωστή τεμπελοτυρόπιτα!

    Υλικα

    600 γρ φετα
    4 αυγά,
    1/2 λίτρο γάλα,
    200 γρ (1 κεσεδάκι δηλ) γιαούρτι στραγγιστό,
    ενάμιση κεσέ του γιαουρτιού αλεύρι,
    πιπέρι
    1/2 κεσέ τριμμένη φρυγανιά.
    λίγο μοσχοκαρυδο
    100 γρ. βούτυρο ή μαργαρίνη

    Εκτέλεση

    Λαδώνουμε ένα μεγάλο ταψί, το πασπαλίζουμε με τριμμένη φρυγανιά. χτυπαμε τα αυγα,προσθέτουμε το γιαουρτι,το,γαλα το πιπερι,το βουτυρο λιωμενο τη φετα,το μοσχοκαρυδο,το αλευρι το πιπερι και το αλατι.
    Απλώνουμε το μείγμα και τέλος ρίχνουμε λίγο λαδάκι η βούτυρο στην επιφάνεια και τριμμένη φρυγανια.
    Ψήνεται στους 180 για 45΄περίπου.
    Αλάτακι εγω δε βαζω εσεις εαν θελετε προσθεστε ελαχιστο .Tου πάνε πολύ και οι κοκκινες πιπεριες!

    Το διαβάσαμε εδώ

    Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά