Σήμερα φτιάχνουμε ριζότο μανιταριών


    130 γρ. ρύζι arborio

    870 ml. ζωμό λαχανικών

    100 γρ. μανιτάρια κρέμινι, κομμένα σε τέσσερα1 μικρό κρεμμύδι , ψιλοκομμένο1 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένη…

    80 ml λευκό κρασί50 ml ελαιόλαδο, αρωματισμένο25 γρ. βούτυρο25 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη6 γρ. μανιτάρια porcini, αποξηραμένα3 κλ. θυμάρι, μόνο τα φύλλα, ψιλοκομμέναΑλάτιΠιπέριΡόκα, για το σερβίρισμαΔιάβασε τη συνταγή στο giorgostsoulis.comΤο διαβάσαμε εδώ

    130 γρ. ρύζι arborio

    870 ml. ζωμό λαχανικών

    100 γρ. μανιτάρια κρέμινι, κομμένα σε τέσσερα

    1 μικρό κρεμμύδι , ψιλοκομμένο

    1 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένη

    80 ml λευκό κρασί

    50 ml ελαιόλαδο, αρωματισμένο

    25 γρ. βούτυρο

    25 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη

    6 γρ. μανιτάρια porcini, αποξηραμένα

    3 κλ. θυμάρι, μόνο τα φύλλα, ψιλοκομμένα

    Αλάτι

    Πιπέρι

    Ρόκα, για το σερβίρισμα

    Διάβασε τη συνταγή στο giorgostsoulis.com

    Το διαβάσαμε εδώ

    Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά