Παίρνει μία φόρμα για κέικ και βάζει αλουμινόχαρτο και τα σπασμένα αυγά! Ο λόγος;


  Παίρνει μία φόρμα για κέικ και βάζει αλουμινόχαρτο και τα σπασμένα αυγά! Με αυτό που κάνει να πρόκειται να σας εκπλήξει αλλά ας πάρουμε τα βήματα από την αρχή! Ακόμα μπορείτε να ανοίξετε μια ντομάτα κ…

  ...αι να βάλετε μέσα αυγά και τυρί...Όταν την βγάζει από τον φούρνο έχει κάνει ένα αριστούργημα! Ξεκινήστε δημιουργώντας μία τρύπα στο μέγεθος ενός κέρματος στο αυγό σας. Μετά αφαιρέστε το εσωτερικό του αυγού και ξεπλύνετέ το. Μετά το ξέπλυμα γεμίστε το εσωτερικό του με λάδι. Ετοιμάστε...

  Παίρνει μία φόρμα για κέικ και βάζει αλουμινόχαρτο και τα σπασμένα αυγά! Με αυτό που κάνει να πρόκειται να σας εκπλήξει αλλά ας πάρουμε τα βήματα από την αρχή! Ακόμα μπορείτε να ανοίξετε μια ντομάτα και να βάλετε μέσα αυγά και τυρί…Όταν την βγάζει από τον φούρνο έχει κάνει ένα αριστούργημα!

  1. Ξεκινήστε δημιουργώντας μία τρύπα στο μέγεθος ενός κέρματος στο αυγό σας.
  2. Μετά αφαιρέστε το εσωτερικό του αυγού και ξεπλύνετέ το. Μετά το ξέπλυμα γεμίστε το εσωτερικό του με λάδι.
  3. Ετοιμάστε το μείγμα για κέικ σας, βάλτε το σε μία σακούλα καταψύκτη και μετατρέψτε την σε σακούλα τύπου κορνέ (η κοινώς σε σακούλα ζαχαροπλαστικής ) και ρίξτε μέσα στο άδειο αυγό το μείγμα σας.
  4. Αφήστε τα να ψηθούν για 12-14 λεπτά. Όταν βγουν, μπορεί να μοιάζουν λίγο περίεργα. Απλά περιμένετε μερικά δευτερόλεπτα για να αφαιρέσετε τα περιττά μέρη και καθαρίστε το αυγό.
  5. Ξεφλουδίστε το πάνω μέρος του για να αποκαλυφθεί το μικροσκοπικό κέικ σας.
  6. Κρυώστε το και απολαύστε το !

  Τσεκάρετε αυτό το ολοκληρωμένο Video και δείτε πως μπορείτε να φτιάξετε και εσείς αυτά τα cupcakes

  Ανακατεύει μέσα σε μια κανάτα αυγά, μπέικον και τυρί τριμμένο! Το αποτέλεσμα θα σας ξετρελάνει!

  Όλοι μας θα θέλαμε να κάνουμε τη ζωή μας λίγο πιο εύκολα και σίγουρα πιο γευστική. Μερικοί άνθρωποι λοιπόν στύβουν το μυαλό τους και βρίσκουν τρόπους να γλιτώσουν το χρόνο του μαγειρέματος ή τουλάχιστον να τον μειώσουν.

  Όσο και να αγαπάς τη μαγειρική μερικές φορές ο χρόνος σου είναι τόσο περιορισμένος που δεν προλαβαίνεις να φτιάξεις ούτε μια ομελέτα. Γι’ αυτό λοιπόν μετά το εκπληκτικό κόλπο με τα λεμόνια στην κατάψυξη, το Athensmagazine.gr είναι εδώ για να σας δείξει ένα μικρό μυστικό που θα σας ξετρελάνει!

  Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε έναν άντρα να ρίχνει μέσα σε μια κανάτα αυγά, μπέικον και τριμμένο τυρί, στη συνέχεια τα ανακατεύει με έναν αυγοδάρτη, ρίχνει το μείγμα σε μια παγοθήκη και το τοποθετεί στην κατάψυξη. Κατά αυτόν τον τρόπο έχεις πάντα μια ομελέτα έτοιμη. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα τηγάνι και πέντε λεπτά!

  Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες στο βίντεο και μερικά ακόμα μικρά κόλπα που θα σας λύσουν τα χέρια!

  Το διαβάσαμε εδώ

  Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά