Ο Βασίλης Καλλίδης ετοιμάζει τηγανητές φτερούγες και μπουτάκια κοτόπουλου με σπιτική γλυκόξινη σως! Με τον Λάμπρο Βακιάρο να μας έχει δείξει και γιουβαρλάκια κοτόπουλου με κρέμα λεμονιούΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕ…
Ο Βασίλης Καλλίδης ετοιμάζει τηγανητές φτερούγες και μπουτάκια κοτόπουλου με σπιτική γλυκόξινη σως! Με τον Λάμπρο Βακιάρο να μας έχει δείξει και γιουβαρλάκια κοτόπουλου με κρέμα λεμονιού
Υλικά:
- 8 μπουτάκια κοτόπουλου
- 20 φτερούγες
- 1φλ. ξινόγαλο
- 1κ.γ. πάπρικα
- 1κ.σ. μουστάρδα
- 3φλ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- αλάτι
- πιπέρι
- σπορέλαιο για το τηγάνι
Υλικά για τη σως:
- 2φλ. συμπυκνωμένος χυμός ντομάτας
- 1/3φλ. ξύδι
- 2κ.σ. μέλι
- λίγη καuτερή πάπρικα
- 3σκ σκόρδο
- αλάτι
- πιπέρι